Nieuwe foto’s van Assassin’s Creed-film tonen Fassbender als zwaardvechtende Assassin

Op het internet zijn nieuwe beelden opgedoken van de eerste Assassin’s Creed-film. Hierop zien we onder andere hoofdrolspeler Michael Fassbender, die eerder deze week nog toegaf dat hij Assassin’s Creed niet kende toen hij voor de film werd gevraagd.

De foto’s tonen hoe de Assassin Aguilar in de vijftiende eeuw vecht in Spanje, maar we worden ook meegenomen naar het heden, waarin de Animus waarschijnlijk een grote rol zal spelen. De Assassin’s Creed-film draait vanaf 21 december in de bioscoop.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    420blazeit's avatar

    Dit gaat me toch kut worden, maarja als je er met die instelling in gaat kan die alleen maar meevallen.

  2.   
    Sa.'s avatar

    420blazeit schreef, "Dit gaat me toch kut worden, maarja als je er met die instelling in gaat kan die alleen maar meevallen."

    Jammer om te zien hoeveel mensen de moed al opgeven voor de eerste trailers. Ik snap de argwaan van mensen aangezien films gebaseerd op games een slecht verleden hebben. Toch denk ik dat deze film zich ver genoeg van de game houd om een creatief verhaal te hebben, maar tegelijkertijd proberen ze wel de basis principes uit de game vast te houden. Ik moet wel zeggen, dit is het idee wat ik krijg bij deze plaatjes, de trailer moet dit gaan bewijzen. 🙂

  3.   
    Thomsnov's avatar

    Deze film gaat denk ik beter worden dan mensen denken sowieso is het concept heel goed. Waarom spelen mensen anders Assasins Greed. Ik geloof er in. Nu is het afwachten op de trailers 🙂

  4.   
    MisterMDW's avatar

    sdfl schreef, "

    ”420blazeit” schreef, "Dit gaat me toch kut worden, maarja als je er met die instelling in gaat kan die alleen maar meevallen."

    Jammer om te zien hoeveel mensen de moed al opgeven voor de eerste trailers. Ik snap de argwaan van mensen aangezien films gebaseerd op games een slecht verleden hebben. Toch denk ik dat deze film zich ver genoeg van de game houd om een creatief verhaal te hebben, maar tegelijkertijd proberen ze wel de basis principes uit de game vast te houden. Ik moet wel zeggen, dit is het idee wat ik krijg bij deze plaatjes, de trailer moet dit gaan bewijzen. 🙂 "

    Eens! Sowieso denk en hoop ik ook dat 2016 een einde maakt aan de slechte gameverfilmingen. Naast AC moet Warcraft ook nog verschijnen en die trailer zag er ondanks veel CGI best vet uit
    🙂 Ik hoop gewoon dat AC en Warcraft de ban doorbreken en dat we straks meer goede gamefilms kunnen verwachten, zoals een goede Tom Clancy verfilming van Splinter Cell, Rainbow Six 😀 😳

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Vraag me nog steeds af of het hele concept wel gaat werken voor een film

  6.   
    Hillianii's avatar

    Achja, we zien het wel als die uitkomt toch, 😆

  7.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Prince of Persia vond ik een geslaagde film! Nu maar hopen dat dit ook voor AC geldt. 🙂

  8.   
    RikZonderC's avatar

    Ik heb nog geen oordeel klaarliggen. Ik blijf afwachten tot de eerste trailer.

  9.   
    GamesPlayers123's avatar

    als het een goede film wordt, hoor je mij iet klagen.
    en anders gewoon weer terug naar de games.

  10.   
    PaNNa's avatar

    Ik hoop dat het wat kan worden, movies die verfilmt worden uit games hebben gewoon een slechte reputatie.. Zouden ze dat nu eens eindelijk kunnen rechttrekken is de vraag van mij.