Microsoft laat je terugkijken op je Xbox-statistieken van 2015

Het begin van een nieuw jaar is een uitstekend moment om terug te kijken op het jaar dat vooraf ging. Microsoft geeft gamers daarom de mogelijkheid om de statistieken van het gebruik van hun Xbox-consoles in 2015 in detail te bekijken.

Via Xbox.com is met een Xbox Live-account precies te zien hoeveel uur je op Xbox Live hebt rondgehangen, hoewel gamerscore je binnen hebt geharkt in het afgelopen jaar en hoeveel achievements je sessies hebben opgeleverd in 2015. Daarnaast kun je uitvogelen hoe je staat ten opzichte van je vrienden en de community in het algemeen. Wellicht zorgt het inzicht voor het goede voornemen om minder, of juist meer, op je consoles door te brengen. Leuke feitjes mag je hier uiteraard even melden voor ieders vermaak.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Volgens mij kloppen niet alle cijfers zo zou ik maar twee ur rise of the tomb raider gespeeld hebben terwijl ik dit veel meer heb gespeeld.

 2.   
  mheiden21's avatar

  Ja die statistieken…. Ik kan maar beter niet kijken hahaha

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Blijkbaar heb ik in 2015 47 uur besteed aan xbox live. Toch meer dan ik had verwacht aangezien mijn 360 meestal gewoon op mijn bureau stof staat te verzamelen