Kunnen wij de Xbox One-controller binnenkort in 60 seconden opladen?

De CES 2016 begint pas op 6 januari, maar toch is er al wat nieuws over de aankomende beurs in Las Vegas. Performance Designed Products komt namelijk met het bericht dat er een Super Charger voor de Xbox One-controller op de markt gaat komen. Volgens Tom Roberts, de chief technology officer van het bedrijf, kan de Super Charger een lege controller binnen 60 seconden volledig opladen.

The Super Charger’s unique ability to recharge the Xbox One controller in just seconds reduces interruption in game play sessions โ€“ a full recharge during a quick break provides convenience to all gamers.


Details over de beschikbaarheid en prijs zijn er verder nog niet. Een laadbeurt zou in ieder geval moeten zorgen voor tien tot twaalf uur gameplezier. Voor echt concrete informatie zullen wij tot de uiteindelijke CES moeten wachten.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Dit zal dan wel veel kosten ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Duffed's avatar

    Weer een plus punt voor Xbox One

  3.   
    Leon's avatar

    Kan ik die ook krijgen voor m’n iPhone?

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Handig, maar ik heb toch het gevoel dat dat dan niet helemaal goed is voor de batterij… En ik denk dat als je de batterij op hebt gemaakt het tijd is om even buiten te spelen ๐Ÿ˜›

  5.   
    Tom's avatar

    Neem aan dat deze accu daar specifiek op gemaakt is. Zal wel sneller doodbloeden misschien, maar een snelle recharge is altijd wel fijn om te hebben in die verhitte game-sessies.

  6.   
    Moodey's avatar

    Denk dat die op basis van die nieuwe chip is ontstaan, kon je opladen en zou fr chip rekening houden met hoeveel er nog in kon. Ipv stroom binnendrupellen zoals nu.

  7.   
    Ralph P Scene's avatar

    En je baterij krijgt een opdonder en gaat uit eindelijk kapot. Gooi dan gewoon je controller uit het raam.

  8.   
    Ryan2000's avatar

    Ideaal. Maar waarschijnlijk een hoop geld!

  9.   
    PaNNa's avatar

    Nice, maar zal in het begin een mooi prijskaartje aanhangen.

  10.   
    mitchel1988's avatar

    klinkt erg goed. Ben benieuwd. Tijdens gamen ineens met kabel erin is ook klote.

  11.   
    PureGamer's avatar

    Freaking vet!

  12.   
    quickssilverr's avatar

    Gaaaaaaf

  13.   
    Zultkop's avatar

    bij ps4 kan je opladen tijdens het gamen met kabel 8)

  14.   
    mheiden21's avatar

    Wat is er mis met de kabel aan je controller hebben, zodat je gewoon door kan gamen. De snel lader zal hier niet in de kast komen iig. Als mijn controller leeg is, plug ik de kabel erin en kan weer door terwijl de controller opgeladen word. Als je dat teveel romslomp vind, moet je niet beginnen aan draadloze producten.