Dit zijn in januari de gratis PlayStation Plus games voor de PlayStation 4

Iedere maand is het weer de vraag welke content PlayStation Plus leden mogen verwachten bij hun PlayStation Plus lidmaatschap. Met de maand januari start een geheel nieuw jaar en in de eerste maand van 2016 komen voor de PlayStation 4 het door Leon zeer goed beoordeelde Grim Fandango Remastered en Hardware Rivals naar ons toe.

Het is nog even afwachten wat Sony komende maand gaat brengen voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Wat zijn alvast jouw gedachten bij de PlayStation 4 games? Begint het nieuwe jaar wat jou betreft met een lach of een traan?

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Weer geen deftige Triple A games, jammer Playstation. Meest verkocht maar niks geven ze om hun fans/klanten. Dit doet Microsoft veel beter ! Playstation is ook gewoon te lui om backwords compatebility te maken !
    Hoop dat ze eens de cijfers zien met mensen die hun Playstation verkopen, omdat ze helemaal niet tevreden zijn.

  2.   
    Moodey's avatar

    Als ze nou Vice city erin gooiden kon ik nog een beetje tevreden zijn.. Dit is gewoon bagger.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Moodey schreef, "Als ze nou Vice city erin gooiden kon ik nog een beetje tevreden zijn.. Dit is gewoon bagger. "

    Yep had ook op een “oude” Ps 4 game gehoopt

  4.   
    jelte23's avatar

    ik hoopte op kz shadowfall of knack ofzo maar gelukkig vind ik dat auto gebeuren er nog wel keuk uit zien.

  5.   
    gamerfriend01's avatar

    ”jelte23″ schreef, "ik hoopte op kz shadowfall of knack ofzo maar gelukkig vind ik dat auto gebeuren er nog wel keuk uit zien."

    Denk wel dat iedereen met een Playstation deze games al heeft. Waren een van de weinige exclusives in 2013 als ik mij niet vergis ๐Ÿ˜‰

  6.   
    King of Heroes's avatar

    Mij maakt het niet uit welke games ze geven. Ik speel er toch geen van, AAA of indie. Alle games die ik wil spelen heb ik nu eenmaal al. ๐Ÿ˜ณ

  7.   
    WoKingNL's avatar

    Nog niemand die opgevallen is dat er “Playsation” Staat en niet Playstation? Klinkt als een duur sexspeeltje ๐Ÿ˜‰

  8.   
    mattioza's avatar

    Klinkt niet heel erg boeiend, al ziet ‘Hardware Rivals’ er nog wel leuk uit.

  9.   
    Leukste's avatar

    Het is jammer om bij de aftrap van het nieuwe jaar niet meteen een AAA game te spotten in de IGC van PS Plus. Maar daar waren mijn verwachtingen dan misschien te hoog voor.

    ”gamerfriend01″ schreef, "Denk wel dat iedereen met een Playstation deze games al heeft. Waren een van de weinige exclusives in 2013 als ik mij niet vergis ๐Ÿ˜‰ "

    Als je een “early adaptor” was waarschijnlijk wel als je voor de Knack of Killzone Shadow Fall bundel bent gegaan. Maar daarna zijn er zoveel andere bundels uitgebracht dat het onwaarschijnlijk is dat (bijna) iedereen Killzone Shadow Fall en/of Knack al heeft opgepakt.

  10.   
    Duffed's avatar

    Weer niks bijzonders ๐Ÿ™ belachelijk meest verkochte console en dan dit… gemiste kans van Sony.

  11.   
    Neolite's avatar

    Dit is gewoon wederom drama, je zou toch verwachten dat met iets voor de consument over heeft. Microsoft heeft hetzij gedwongen door hoe het moet. Hopenlijk ziet Sony dit ook spoedig in.