The Witcher 3 nu via mod te spelen als onder andere Triss en Yennefer

The Witcher 3 is al een tijdje uit, wat betekent dat de mods zich inmiddels opstapelen. Er zijn dingen als grafische upgrades, maar ook de gameplay wordt door menig mod-maker aangepakt. Zo ook met de mod Playable Triss Yennefer Ciri or Shani. De naam spreekt voor zich: hij stelt je in staat om The Witcher 3 te spelen als Triss, Ciri, Yennefer of Shani.

Er zijn echter nog wat verbeterpuntjes aan de mod. Zo blijft de zware, mannelijke stem van Geralt nog altijd te horen, hoewel je speelt als een beeldschone dame. Dat doet natuurlijk afbreuk aan de ervaring. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de oorspronkelijke stemactrices uren aan dialogen gaan inspreken voor deze mod, kunnen we altijd hopen dat anderen de stemmen van deze dames inspreken.

Daarnaast werkt deze mod niet volledig met de DLC voor The Witcher 3: de bepantseringssets uit Nilfgaard, Skellig en Temeria werken niet met de karaktermodellen van de vrouwen die je kunt spelen. Dit kan natuurlijk eenvoudiger worden opgelost, aangezien het hier niet gaat om eigenschappen van daadwerkelijke personen.

Wat zijn jullie ervaringen tot nu toe met mods voor The Witcher 3? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Seems cool jammer dat ik The Witcher 3 niet heb

  2.   
    yannick_TXL's avatar

    dan koop je hem, dan heb je hem wel 😉