Voltooi Batman: Arkham Knight 240 procent, krijg een gouden Batman-logo

Deze week verscheen de allerlaatste DLC voor Batman: Arkham Knight. Een gamer met een flinke portie skills, en minstens twee keer zoveel vrije tijd, kan inmiddels zeggen dat hij alle beschikbare Arkham Knight-content heeft voltooid en Rocksteady gaf hem een kostuum om dat te bewijzen.

Het laatste DLC-pakket voegt het “Batsuit v8.05 – Prestige Edition”-kostuum toe. Deze is in feite hetzelfde als de normale Batsuit, met als verschil dat het logo goud gekleurd is.

Je kunt het Prestige Edition-kostuum vrijspelen door Batman: Arkham Knight op 240 procent te voltooien. Nadat je de game hebt uitgespeeld moet je hem nog een keer volledig uitspelen op New Game+ om de 200 procent te bereiken. De overige 40 procent bestaat uit het voltooien van alle beschikbare DLC. Het kost je een flink deel van je leven, maar dan heb je wel een boel gouden pixels.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Gek genoeg valt dit wel mee, het meeste tijd gaat hem zitten in de Riddler zooi. Ik heb echter zo’n vermoede dat deze jongen een hele goeie vriend op internet had die precies wist waar de trofeeën zaten 😉

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Dan heb je flink wat uren in de game gestopt… Helemaal als je je bedenkt dat die challenges best pittig zijn. Ten minste ik haal bijna nooit 3 sterren… 😳