Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

MSI GS60 6QE Ghost Pro 4K gaming laptop | GamersNET Gear

Gamen op een 4K-resolutie zonder een enorm bakbeest met je mee te hoeven slepen? MSI lijkt het te flikken met de GS60 6QE Ghost Pro gaming laptop. Ontzettend dun en licht qua vormgeving, maar uiteindelijk toch een flinke ‘powerhouse’ van binnen: Tom en Peter bespreken de voor- en nadelen in deze nieuwe GamersNET Gear!

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Wat een vette laptop maar k weet nie of ik t gemist heb maar wat was de prijs

 2.   
  Musicman88's avatar

  Mooi ding, niet meer, niet minder. Maar voor een € 2.000,- wat het ding waard is bouw je ook een lekkere gaming pc, waar je gemakkelijker een videokaart kan wisselen in de toekomst. Wat extra RAM erbij kan prikken, enz. enz. Maar wil je iets klein compact en krachtigs, dan zit je goed met deze laptop.

 3.   
  Musicman88's avatar

  Thomsnov schreef, "Wat een vette laptop maar k weet nie of ik t gemist heb maar wat was de prijs "

  Wordt volgens mij niet genoemd, maar rond om de € 2.000,-

 4.   
  Tom's avatar

  Klopt, beetje vergeten (alsmede de specifieke prestaties in-game). Maar de prijs zweeft inderdaad tussen de 1900 en 2000 euro voor dit model. Erg prijzig, maar het is zonder meer een knap staaltje productiewerk. Met dat gewicht en dat dunne uiterlijk zou je niet verwachten dat een GTX 970 daarin loopt te brommen.

  Binnenkort nog een geschreven artikel over de laptop. Daarin zal ik ook wat meer ingaan op de prestaties en de afwegingen die je bij zo’n model moet maken. 😉

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Mooi ding maar zou eigenlijk wel wat benchmarks willen zien. Kan me niet voorstellen dat games op 4k helemaal soepel draaien met een mobiele gpu

 6.   
  Leukste's avatar

  Mooie GN Gear. Straight to the point review. Nette laptop, degelijke videokaart, redelijke opslag, groot RAM geheugen en mooie beeld kwaliteit. Zeker een laptop bij uitstek om videobewerking op te doen. De prijsklasse komt wel dichter in de buurt waar een alledaags persoon over na gaat denken. Maar voor ruim € 2000,- ga je hier toch nog eerst eens goed over nadenken is mijn idee.

 7.   
  TinusGN's avatar

  (null)

 8.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Deze ziet er wel erg goed uit!

 9.   
  Sa.'s avatar

  USB C is uiteraard wel de toekomst. En met zo’n laptop zit je zeker nog goed tot de tijd dat USB C de standaard wordt.

 10.   
  pepijn_LG's avatar

  ziet er goed uit maar mijn voorkeur gaat toch eerder uit naar een PC die kan je steeds weer upgrade en bij een Laptop gaat dat nogal lastig

 11.   
  Tom's avatar

  Dat je voor hetzelfde geld een lompe desktop kan kopen, dat is natuurlijk ook wel een beetje de vaste dooddoener. Sommige mensen zijn op zoek naar een degelijke laptop en dan is het toch fijn om te weten dat er ook dit soort modellen in de wereld zijn, die toch aardig wat pc-kracht in een mobiel pakket kunnen leveren.

 12.   
  jorisboots's avatar

  Mooi maar zoals altijd te duur voor mij