HTC Vive uitgesteld vanwege ‘enorme technologische doorbraak’

Volgens de geruchten zou de HTC Vive, de Virtual Reality-headset van Valve en HTC, deze maand uit moeten zijn gekomen, zij het in beperkte aantallen. Nu weten we echter dat de headset is uitgesteld naar april 2016, maar een reden voor dat uitstel was tot nog toe onbekend.

Maar nu komt HTC echter met een interessante onthulling: de VR-headset is uitgesteld vanwege een enorme technologische doorbraak. Die was blijkbaar zó groot dat de exemplaren die in december zouden worden uitgegeven, al verouderd waren. En omdat men niet wilde dat gamers hun apparaat later zouden moeten inruilen voor een nieuwer exemplaar, werd besloten om de release in zijn geheel uit te stellen tot april.

Om wat voor technologie het gaat, is helaas nog niet bekendgemaakt. Gelukkig hoeven we niet te wachten tot april: op de komende CES-beurs (van 6 tot 9 januari) wordt bekendgemaakt waarom de HTC Vive precies moest worden uitgesteld. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

 1.   
  Noice!'s avatar

  Grote technologische doorbraak? Ze hebben een extra module ontwikkeld die mensen automatisch twee fucks laat geven om de Vive? Of een extra processor waardoor mensen weten hoe ze de naam nu eigenlijk uit moeten spreken?

 2.   
  petiertje's avatar

  Eerst ‘zien’ dan geloven 🙂

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Nu moeten ze wel met aan aankondiging komen was die doorbraak is.
  Als ze niks meer laten horen was het gewoon niet op tijd klaar.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Geef dan op ze minst een kleine hint htc

 5.   
  Moodey's avatar

  @soldierarjan, staat in de tekst dat ze dit zullen aankondigen op de Ces beur 6-9 januari..

 6.   
  Leukste's avatar

  Nog even geduld dus. 😉

 7.   
  MikeGevers's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Geef dan op ze minst een kleine hint htc "

  Waarschijnlijk is deze berichtgeving bedoeld om mensen hyped te krijgen voor de CES-presentatie