Konami zoekt ontwikkelaars voor nieuwe Metal Gear-game

Hoewel Kojima boos vertrokken is bij Konami en nu zijn eigen indie-studio heeft opgericht, is Konami geenszins van plan om te stoppen met de Metal Gear-franchise. De Japanse uitgever benadrukte dat eerder al en als er toen nog twijfel ontstond, is deze nu wel weggenomen.

Op zijn website laat Konami namelijk weten dat het op zoek is naar nieuwe medewerkers en de vacature maakt goed duidelijk om welke serie het hier gaat:


Het is vooralsnog onduidelijk of er veel Konami-medewerkers zijn overgelopen naar Kojima Productions. Mocht dat aantal hoog uitvallen, dan moet Konami een flinke sollicitatieronde op poten gaan zetten.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wel ik wens se veel geluk. 🙄

  Ik denk niet dat er veel aanmeldingen zullen komen.
  Helemaal hoe de werk ervaring is daar, en helemaal hoe ze mensen daar (na afloop) behandelen.

 2.   
  AmazingPaper's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Wel ik wens se veel geluk. 🙄
  Ik denk niet dat er veel aanmeldingen zullen komen.
  Helemaal hoe de werk ervaring is daar, en helemaal hoe ze mensen daar (na afloop) behandelen.
  "

  Ik hoop dat mensen niet op deze manier denken. Dat zou ook frapant zijn. Als we de publieke mening gaan gebruiken om een werkgever te peilen dan zou de Media Markt toch al faillet zijn in Nederland? 🙄

  Daarnaast, ‘we’ weten helemaal niet wat er heeft gespeeld bij Konami. Kojima wordt uitgebeeld als-een-of-andere held omdat hij een paar leuke franchises onder zijn riem heeft, maar misschien heeft Kojima die oorlog zélf wel veroorzaakt. Er is niets bekend over het hele conflict, alleen maar mensen die ‘van horen zeggen’ iets hebben meegekregen. De waarheid zal ergens in het midden liggen.