Microsoft werkt aan witte Xbox One Elite-controller?

Vorig jaar bracht Microsoft een witte Xbox One met bijbehorende controller op de markt. Sinds enkele maanden is er ook een Elite-controller beschikbaar, maar deze komt enkel in het zwart en dat past natuurlijk niet zo mooi bij een witte console. Gelukkig lijkt het erop dat we de Elite-controller binnenkort ook in het wit kunnen aanschaffen.

In onderstaand B-roll-promotiemateriaal voor Microsofts HoloLens is vanaf 2:50 te zien hoe twee ontwikkelaars de HoloLens gebruiken om een 3D-model van een nieuwe controller te maken. Het lijkt hier te gaan om de Xbox One Elite-controller met een Lunar White-kleurenpalet. De triggers zijn zelfs van goud!

Hoewel het hier mogelijk om een mock-up gaat, kan dit ook een stille hint zijn van Microsoft. Wat vind jij van deze Lunar White Elite-controller?

  1.   
    DaanDeGamer's avatar

    Zouden er nou nog echt mensen zijn die interesse in zon controller hebben? Ik denk van niet.

  2.   
    Thomsnov's avatar

    Hij ziet er cool uit maar ik ken niemand die een witte xbox one heeft dus ja. Maar ik had ook twee verschillende controllers bij de xbox 360 en dat maakte mij ook niet uit dus.
    Ps. Het filmpje is ook wel ziek

  3.   
    Sa.'s avatar

    Ik denk wel dat veel gamers met een witte Xbox dit op prijs kunnen stellen. Plus, in die video ziet hij er ook wel ontzettend vet uit! Daar komt ook nog is bij dat ik denk dat veel bezitters van een zwarte Elite controller die goude D-pad ook wel zien zitten. ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Zultkop's avatar

    op ps4 heeft men al ne witte controller, terwyl microsoft nog bezig is met werke aan nen witte! ๐Ÿ˜† is alleen maar kleur veranderen wat is daar moeilijk aan??

    ‘werkt aan witte controller’ ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    gamerfriend01's avatar

    Zultkop schreef, "op ps4 heeft men al ne witte controller, terwyl microsoft nog bezig is met werke aan nen witte! ๐Ÿ˜† is alleen maar kleur veranderen wat is daar moeilijk aan??
    ‘werkt aan witte controller’ ๐Ÿ˜ณ "

    Microsoft heeft al witte controllers, maar dit is een “elite controller”. Dit is een controller die Playstation niet heeft omdat zij alleen maar “brol” controllers kunnen maken. ๐Ÿ˜›

  6.   
    mheiden21's avatar

    Voor mensen met een witte Xbox inderdaad ideaal zodat ze ook de witte elite controller kunnen kiezen. Persoonlijk wil ik geen witte console of uberhaupt witte controllers dus ik neem wel de zwarte versie. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Tom's avatar

    Erg sexy! Misschien dan toch de Lunar White editie laten liggen en gewoon wachten op dit beestje.

    Zou ook erg strak staan bij m’n witte pc. ๐Ÿ™‚

  8.   
    Throbert's avatar

    hastag whitecontrollersmatter

  9.   
    Sa.'s avatar

    Tom schreef, "Erg sexy! Misschien dan toch de Lunar White editie laten liggen en gewoon wachten op dit beestje.
    Zou ook erg strak staan bij m’n witte pc. ๐Ÿ™‚ "

    Tering racist.

  10.   
    Sa.'s avatar

    gamerfriend01″][quote=”Zultkop schreef, "op ps4 heeft men al ne witte controller, terwyl microsoft nog bezig is met werke aan nen witte! ๐Ÿ˜† is alleen maar kleur veranderen wat is daar moeilijk aan??
    ‘werkt aan witte controller’ ๐Ÿ˜ณ "

    Microsoft heeft al witte controllers, maar dit is een “elite controller”. Dit is een controller die Playstation niet heeft omdat zij alleen maar “brol” controllers kunnen maken. ๐Ÿ˜› [/quote]
    Gamerfriend01 gaat op het lijstje van matties van de staat.

  11.   
    gamerfriend01's avatar

    Wat bedoel je daarmee Sdfl?