Star Wars: Battlefront – Rogue | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens draait sinds deze week eindelijk in de bioscopen en dus konden we het niet laten om Star Wars ook in deze lunchtip nog even voorbij te laten komen. YouTube-gebruiker The Two Scotsmen – Hoodoo_Operator heeft het verschijnen van The Force Awakens aangegrepen om een toffe cinematische video te schieten in Star Wars: Battlefront en het resultaat zie je hieronder.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gegarandeerd een nerdboner met deze Mortal Kombat cosplayers

Eet smakelijk!

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Super mooi gemaakt. Dit bewijst weer hoe vet het zou zijn als er een campaign zou zijn.