Het hoesje van de nieuwe Kojima-game! | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Eerder verscheen het nieuws dat er een nieuwe game van Hideo Kojimi aankomt, en dat deze exclusief voor PlayStation 4 en pc zal zijn. Natuurlijk dook het internet er meteen op, en fabriceerde een hoesje voor het spel. En geloof ons, het is spot on!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gesneuvelde relatie en gewonnen PS4 zorgen voor ongemakkelijke radio

Eet smakelijk!

 1.   
  _BeefCake99_'s avatar

  gesponsord door hideo kojima
  Cofounders: hideo kojima

 2.   
  TinusGN's avatar

  Project leader: Hideo Kojima
  Art Director: Hideo Kojima
  Story writer: Hideo Kojima

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Het zijn placeholders, uiteindelijk zullen er ook andere namen opstaan en de naam van het spel. Dit zijn gewoon placeholders, nothing more.

 4.   
  dav1d's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Het zijn placeholders, uiteindelijk zullen er ook andere namen opstaan en de naam van het spel. Dit zijn gewoon placeholders, nothing more. "

  Volgens mij is het een grap, geen placeholder :p