Patch Just Cause 3 verbetert laadtijden

Hoewel Just Cause 3 over het algemeen positief werd ontvangen, waren de lange laadtijden een veelgehoord punt van kritiek. Vooral op de Xbox One kon het de spuigaten uitlopen, waardoor je soms wel anderhalve minuut moest wachten om te respawnen. Een nieuwe patch verhelpt deze problemen gelukkig.

Update 1.02 is nu beschikbaar op de PlayStation 4 en zou vandaag of morgen moeten verschijnen voor de Xbox One. De patch verkort de laadtijden en het spel zou minder vaak moeten crashen. De volledige changelist luidt als volgt:

 • Significantly improved loading times
 • Optimizations to online stats
 • General stability fixes
 • Fixed an issue related to challenges, wherein vehicles sometimes disappeared when starting a challenge
 • Fixed issues related to screen resizing and closing the game window before the game has fully started up [PC ONLY]
 • Avalanche Studios liet tevens weten dat het luistert naar de kritiek van de community en momenteel hard werkt aan oplossingen. Tegelijkertijd verdedigde de ontwikkelaar sommige van zijn designkeuzes. Zo werd Just Cause 3 bekritiseerd om zijn gebrek aan sprint- en kruipknoppen, maar Avalanche laat weten dat het hier opzettelijk voor heeft gekozen. Dit moet spelers namelijk aanmoedigen constant in beweging te blijven met Rico’s grijphaak, in plaats van als simpele soldaat constant van cover naar cover te duiken. Op dit vlak hoeven we dus geen aanpassingen te verwachten.

  1.   
   TinusGN's avatar

   Zouden ze is bij GTA moeten doen

  2.   
   Joostieh's avatar

   Goed om te horen, nu hopen dat we jet verschil gaan merken