Rise of the Tomb Raider komt op 29 januari naar de pc

Rise of the Tomb Raider is, zoals al een tijdje bekend is, tijdelijk exclusief: de Xbox One-versie is inmiddels verschenen, en we wisten al dat de pc-versie begin 2016 zou volgen. PlayStation 4-gamers kunnen eind volgend jaar met de game aan de slag. Nu is de pc-versie van een releasedatum voorzien: 29 januari.

Deze datum is verschenen op een Amazon-pagina van de pc-port. Hopelijk is de port van goede kwaliteit, zodat de tot nu toe tegenvallende verkoopcijfers van Rise of the Tomb Raider wat worden opgekrikt. De game kreeg in onze review van de Xbox One-versie immers een heel erg mooie 9,3, dus het zou zonde zijn als de verkopen van de game zo laag blijven.

 1.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Nice!

 2.   
  Hitman047's avatar

  Placeholder datum. De bron waar je naar verwijst zegt inmiddels 1 april.

  Sowieso is Amazon niet echt betrouwbaar met dit soort vermeldingen.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Placeholder datum. De bron waar je naar verwijst zegt inmiddels 1 april.
  Sowieso is Amazon niet echt betrouwbaar met dit soort vermeldingen. "

  Scherp! Maar Amazon Frankrijk had ook 29 januari, maar daar zeggen ze inmiddels dat het 31 maart wordt. Als er iets ‘placeholder’ schreeuwt, zijn het wel 1 april en 31 maart. Dit zijn namelijk de twee dagen rond het einde van het eerste kwartaal.

  En met de pc-versie van Metal Gear Rising: Revengeance had Amazon wél gelijk 😉 Juist het feit dat de data op Amazon Duitsland en Amazon Frankrijk naar deze (verschillende!) generieke data zijn veranderd, geeft wel aan dat het niet de bedoeling was dat 29 januari bekend zou worden.

  Maar ik geef toe: het is geen officieel bericht van Square Enix, dus een korreltje zout is op zijn plaats.