Jack the Ripper-trailer van Assassin’s Creed: Syndicate toont nieuwe perspectieven

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van Assassin’s Creed: Syndicate, waarin we meer te zien krijgen van de Jack the Ripper-uitbreiding. De Franse uitgever heeft er namelijk een ‘360° trailer’ van gemaakt, waarin je gedurende de video niet een vast perspectief hebt, maar ook andere kanten op kunt kijken. Hoewel deze ervaring natuurlijk het beste werkt met een VR-apparaat, kun je ook op de pc profiteren van dit concept.

De Jack the Ripper DLC is onderdeel van de season pass van Assassin’s Creed: Syndicate en is nu al beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers moeten nog even wachten, zij kunnen vanaf 22 december aan de slag.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Nice trailer ook erg vet het Jack the ripper vind het persoonlijk een interessante gebeurtenis in London

 2.   
  LeroyJenkins's avatar

  Hoe start je de Jack the Ripper DLC eigenlijk ?.

 3.   
  stijn136's avatar

  Je moet hem eerst downloaden via de Playstation Store of XBox Live. Vervolgens start je Assassin’s Creed Syndicate op en verschijnt er een nieuw kopje in het home screen van de game genaamd: Jack The Ripper

 4.   
  Basman01's avatar

  vind dit een hele vete trailer. Op deze manier mogen er meer verschijnen

 5.   
  LeroyJenkins's avatar

  ”stijn136″ schreef, "Je moet hem eerst downloaden via de Playstation Store of XBox Live. Vervolgens start je Assassin’s Creed Syndicate op en verschijnt er een nieuw kopje in het home screen van de game genaamd: Jack The Ripper"

  Wel het achterlijke is, ik heb de season pass in het menu van het spel zegt hij Jack the Ripper is Free maar zodra ik erop druk wil hij 14,99 vangen dit is trouwens op de X1.

 6.   
  RikZonderC's avatar

  Leuke manier om een trailer te maken! Vooral op je mobiel ziet het er leuk uit!

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Ik moet eerlijk zeggen, een hele originele en vermakelijke manier om zo een trailer te publiceren.

 8.   
  JustDennisGames's avatar

  Dit is een van de mooiste trailer van lange tijd vind ik.