System Shock 3 wordt mogelijk VR-game

Vorige week verscheen er al een teaser-site voor System Shock 3, met daarop een countdown. Die is inmiddels verstreken, dus werd het tijd voor een update. Op de site is inmiddels een geluidsfragment te horen. Ook staat er een link naar een pagina waar je je kunt inschrijven voor de System Shock 3-nieuwsbrief.

Op diezelfde pagina staat echter ook een korte enquête, waarin basale vragen staan als: ‘Heb je System Shock gespeeld?’ De laatste vraag is echter het interessantst. Die peilt namelijk de interesse in Virtual Reality-gaming. Wellicht is System Shock 3 dus in ontwikkeling voor één of meerdere VR-headsets.

Maar dit is niet het enige dat we uit de enquête kunnen halen. Er wordt namelijk ook gevraagd naar het favoriete game-apparaat van deelnemers. De eerste twee delen van de System Shock-franchise waren exclusief voor de pc, maar mogelijk komt dit derde deel dus ook uit op de consoles. Let wel: er wordt alleen gevraagd naar de current-gen consoles, dus verwacht niet dat de game uit zal komen voor de PlayStation 3 of de Xbox 360.

Zouden jullie System Shock 3 in Virtual Reality willen spelen? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Horror games are MADE for VR!! 😥 8)

    Ik kan dit dan ook alleen maar hard toejuichen, plus dat dit zeker dan een game word die ik ga aanschaffen.