Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed: Syndicate Jack the Ripper Gameplay Trailer

De verkrachter Jack the Ripper staat in de geschiedenisboeken als een van de grootste misdadigers ooit. Geen grotere uitdaging dus dan hem zo vakkundig mogelijk om het leven te brengen in de nieuwe DLC van Assassin’s Creed: Syndicate! Check wat je van de DLC kunt verwachten hierboven. En de echte fanatiekelingen, kunnen natuurlijk altijd de komende tijd langs de Game Mania gaan om alvast de DLC te proberen tijdens de GN Tuk Tuk Tour!

  1.   
    Papachico's avatar

    Hmm heel vet. Ik vraag me enkel 1 ding af. Ik zie geen Jacob. Zou t kunnen zijn dat Jacob Jack the Ripper is? Ik bedoel.. de hoed, t pakkie dat tie aan heeft en de stem komen in zekere zin over met die van Jacob.

  2.   
    RikZonderC's avatar

    Poahhh, die is oud geworden. En ik heb de game nog niet eens een maand..

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Wat is de prijs als je hem “los” koopt?

  4.   
    Sa.'s avatar

    Papachico schreef, "Hmm heel vet. Ik vraag me enkel 1 ding af. Ik zie geen Jacob. Zou t kunnen zijn dat Jacob Jack the Ripper is? Ik bedoel.. de hoed, t pakkie dat tie aan heeft en de stem komen in zekere zin over met die van Jacob."

    Dit zeggen inderdaad nog meer mensen, zou ik persoonlijk ongelofelijk vet vinden. Denk het eerlijk gezegd niet. 🙂

  5.   
    nielsiebro's avatar

    jack the stripper

  6.   
    Papachico's avatar

    sdfl schreef, "

    ”Papachico” schreef, "Hmm heel vet. Ik vraag me enkel 1 ding af. Ik zie geen Jacob. Zou t kunnen zijn dat Jacob Jack the Ripper is? Ik bedoel.. de hoed, t pakkie dat tie aan heeft en de stem komen in zekere zin over met die van Jacob."

    Dit zeggen inderdaad nog meer mensen, zou ik persoonlijk ongelofelijk vet vinden. Denk het eerlijk gezegd niet. 🙂 "

    Ik zou het ook ongelooflijk vet vinden! T zou kunnen dat zijn mind naar de klote is gegaan door 1 van de pieces of eden. Als je een game maakt met 2 assassins als hoofdpersonage, dan zou dat ook in de dlc terug moeten komen. En ik heb Jacob niet gezien in de trailer 😉