Fallout Shelter voorzien van huisdieren

Ongeveer een half jaar na de release van de mobiele game Fallout Shelter is het weer tijd voor een gezellige update. Deze keer worden huisdieren toegevoegd aan de game, waarbij je vrijgespeelde huisdieren kunt toewijzen aan één van je Vault Dwellers. Uiteraard kan je ook zelf de naam van je huisdier bepalen. Dogmeat Jr. bijvoorbeeld…

Iedereen die inlogt in de game na de update krijgt een gratis Pet Carrier. Deze kan je openen op eenzelfde manier als de Vault-Tec lunchbox. Niet geheel verrassend zit er ook een verdienmodel aan vast, want net als met de lunchtrommels en Mr. Handy kan je ook met echt geld Pet Carriers kopen om sneller meer huisdieren te vergaren.

De huisdieren zijn niet alleen heel leuk en gezellig, ze hebben elk ook speciale eigenschappen die een bonus opleveren voor hun baasje. Zo kan een Vault Dweller bijvoorbeeld meer gezondheid krijgen of sneller herstellen van verwondingen. Er zijn ook zeldzame huisdieren, die een hele krachtige bonus hebben. Daarnaast zijn er ook eigenschappen van huisdieren die bijvoorbeeld ideaal zijn om ze toe te wijzen aan een Vault Dweller die je op verkenning stuurt.

Naast de huisdieren voegt de nieuwste Fallout Shelter update ook de mogelijkheid toe om Vault Dwellers uit je Vault te verbannen. Ideaal dus om alle sukkels met lage SPECIAL statistieken de deur te wijzen, om ruimte te maken voor betere bewoners.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Haha coole toevoeging

  2.   
    jkampmeijer's avatar

    Weer eens opstarten. Toch nieuwschierig.
    Maar niet te lang, Fallout 4 wacht. 8)

  3.   
    bjorntukkertje's avatar

    Dat ban systeem vind ik het beste, geweldig

  4.   
    mheiden21's avatar

    Moet eerlijk bekennen dat ik Shelter al een tijd niet meer heb opgestart, ben er een beetje op uitgekeken.