Uitstel voor beta van The Division; alpha test deze week op Xbox One

Tom Clancy’s The Division verschijnt volgend jaar maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Voor de release gaat Ubisoft de game nog uitgebreid testen met een beta. Vandaag laat men weten dat de beta is doorgeschoven van december naar “begin 2016”. Als je de game als pre-order bestelt, krijg je sowieso toegang tot de beta straks.

Het uitstel van de beta heeft wel het voordeel dat er ruimte is voor een speciale alpha test. Deze gesloten alpha is exclusief voor de Xbox One en gaat deze week al van start. Om precies te zijn loopt de alpha van 9 tot en met 12 december. Met een Xbox One pre-order van The Division krijg je “priority access” tot de alpha. Het is geen garantie dat je echt mag deelnemen, maar de kans is wel groot. Anderen zonder pre-order komen wat lager op de toegangslijst en worden toegelaten als het ontwikkelteam meer drukte op de servers wil.

Aanmelden voor de beta of de wachtlijst kan via de officiële The Division website.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    ik heb mijn beta code binnen dus ik ga hem even proberen

  2.   
    mheiden21's avatar

    Code binnen dus tis Division tijd!

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Damn tijdje geleden vergeten aan te melden… 🙁 Voor de gene die wel een code hebben, veel plezier!

  4.   
    Musicman88's avatar

    Ik heb me er ook een tijdje geleden voor ingeschreven, maar nog niets erover gehoord. Krijgt GN hiervoor misschien weer een bundel codes zoals bij Rainbow Six Siege? Of is daar voor jullie ook nog niets over bekend? 🙄