CD Projekt RED: Het zou oneerlijk zijn om The Witcher 4 niet te maken

The Witcher 3: Wild Hunt is een groot succes. Het spel is al miljoenen keren over de toonbank gegaan en ook de reacties van fans waren lovend. Sinds deze week mag The Witcher 3 zich zelfs Game of the Year 2015 noemen! Hoewel dit derde deel het einde vormt van Geralts verhaallijn, heeft CD Projekt RED eerder al benadrukt dat The Witcher 4 niet uitgesloten is. Dit weekend benadrukte studiobaas Adam Kicinski dat nogmaals op de Poolse televisie.

Volgens CD Projekt RED-directeur Adam Kicinski zou het “oneerlijk” zijn tegenover de fans om geen vierde Witcher-game te maken. Tegelijkertijd benadrukt hij dat we voorlopig nog geen nieuws hoeven te verwachten:

It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand. It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.
Gelukkig hoeven fans nog niet af te kicken, want in 2016 verschijnt de Blood and Wine DLC voor The Witcher 3, die naar verwachting 20 uur aan gameplay toevoegt.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Om eerlijk te zijn, hoe goed de game ook is en heeft gedaan qua cijfers vind ik het een goede afsluiting van de serie…

  2.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Goede afsluiter van het verhaal van de huidige goofdrolspeler, ja. Van mij mag er wel een nieuwe reeks witcher games kmen met nieuwe personages.

  3.   
    King of Heroes's avatar

    Ja, dit zou een waardige afsluiter geweest zijn.

  4.   
    mattioza's avatar

    Niet verwonderlijk dat ze het succes van The-Witcher 3 willen verzilveren.

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Fantastische serie, kan hier geen genoeg van krijgen. Zolang ze het hoge niveau maar vasthouden.

  6.   
    Neolite's avatar

    Natuurlijk gaat men nu eerst Cyberpunk tot een voltooiing brengen. 🙂

  7.   
    stinkiwinkie's avatar

    Zeer moeilijk om het zelfde niveau te halen.De witcher 3 heeft ook een gesloten einde en ook een nieuwe witcher game met nieuwe personage is een gevaarlijk, riskant schot. Als CD projekt fanboy zeg ik met pijn in het hart maar met goede bedoelingen: STOP,geen uitmelking veroozaken dat gaat ten koste van de waarde van het spel.

  8.   
    dmb97's avatar

    stinkiwinkie schreef, " Zeer moeilijk om het zelfde niveau te halen.De witcher 3 heeft ook een gesloten einde en ook een nieuwe witcher game met nieuwe personage is een gevaarlijk, riskant schot. Als CD projekt fanboy zeg ik met pijn in het hart maar met goede bedoelingen: STOP,geen uitmelking veroozaken dat gaat ten koste van de waarde van het spel."

    Als je dat uitmelking noemt dan weet jij niet wat uitmelking is eerst komt in 2017 cyberpunk dan duurt het nog minimaal 2 a 3 jaar voor dat the witcher 4 klaar is dan zit je in 2019 of 2020 dat is zeker GEEN uitmelking dan nog een game met als de witcher 3 mag van mij ieder jaar komen