Gamersnet.nl

Dark Souls 3 krijgt releasedatum en drie Special Editions

Bandai Namco heeft zojuist de Special Editions van Dark Souls 3 onthuld. Het gaat hier om drie verschillende versies met onder andere een cd en twee prachtige beeldjes.

De Apocalypse Edition wordt (mogelijk exclusief bij één winkelketen) zonder meerprijs weggegeven aan mensen die Dark Souls 3 pre-orderen. Deze editie wordt geleverd in een metalen hoesje, dat naast de game ook de soundtrack op cd bevat. Dan is er nog de Collector’s Edition, met daarin de eerdergenoemde content plus een Red Knight-beeldje, een hardcover artbook, een stoffen kaart en drie strijkplaatjes. Al dit moois wordt bovendien verpakt in een zeer fraaie doos.

Voor de echte verzamelaars komt Bandai Namco met de Prestige Edition. Deze bevat, naast de inhoud van de Collector’s Edition, een Lord of Cinder-beeld van 40 cm hoog. Hoeveel de Collector’s en Prestige Editions zullen kosten, is nog niet bekend.

Tot slot gaf Bandai Namco eindelijk het verlossende woord: Dark Souls 3 ligt vanaf 12 april in de winkels. Je moet dus vóór die tijd flink wat geld bij elkaar gespaard hebben, want de Prestige Edition wordt ongetwijfeld aardig prijzig.

[SCREENSHOTS]