Big Winter Sale van start gegaan op GOG

Het einde van het jaar nadert en de portemonnee van menig gamer begint al te kreunen bij die gedachte: al die games die voor een schijntje in de aanbieding zijn, maar die uiteindelijk toch nog een behoorlijke hap uit ons aller budgetten nemen. Black Friday is nog maar net achter de rug, maar bij GOG is de Big Winter Sale vandaag begonnen.

Onder de huidige deals bij de concurrent van Steam bevinden zich onder vele andere The Witcher 3 en Pillars of Eternity. Ook heeft GOG een ‘mystery shopping’-optie: je betaalt 2,89 euro en krijgt daarvoor een onbekende game. Voor dat luttele bedrag krijg je gegarandeerd een game die normaal tussen de 10 en 35 dollar (of het equivalent daarvan in euro’s) kost. Ook belooft GOG dat de verrassingsgames niet behoren tot de reguliere aanbiedingen. Ten slotte doet het bedrijf zijn best om ervoor te zorgen dat je geen games krijgt die je al in je bezit hebt.

En traditiegetrouw krijg je tijdens deze uitverkoop gratis games als je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft. Vanaf 5 dollar (ongeveer 4,50 euro) krijg je Divine Divinity en als je meer dan 50 dollar besteedt, wordt Blackguards toegevoegd aan je GOG-bibliotheek.

De eerste verzameling aanbiedingen is 48 uur geldig. Daarna komen er elke 24 uur nieuwe deals. Hoe groot verwachten jullie dat jullie piles of shame zullen worden deze winter? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    janjan1717's avatar

    iemand al de mystery box gekocht?