Ontwikkelaar Final Fantasy XV praat over staat van game; van begin tot eind speelbaar

Final Fantasy XV is gepland voor een release in 2016, maar hoe is de staat van RPG momenteel? Programmeur van de game, Kitade-san, laat weten dat de nieuwste installatie van Final Fantasy momenteel van begin tot eind speelbaar is en dat het ontwikkelteam een volledig beeld van het spel heeft.

..the game can now be played from the beginning to the ending, and the staff can get an overall view of the title. From there, each element can be polished, gameplay can be adjusted, and various high-level features can be added.
Zodoende is Final Fantasy XV in een staat beland waarbij alle elementen gepolijst, gameplay aangepast en verschillende high-level features kunnen worden toegevoegd. Als er bijvoorbeeld features missen, dan is het belangrijk om het totaalplaatje te hebben van een game, aldus Kitade-san. Als programmeur kan hij zich nu gaan concentreren op het optimaliseren van deze Final Fantasy.
Secondly, the first half of the game is basically completed, giving the staff a good idea on what the final product will look like. Now they know how much more effort is necessary to achieve the desired level of quality.
Bovendien is de eerste helft van het spel al af en heeft het team zicht op hoe het volledige product er uit moet komen te zien. Final Fantasy XV kan getest worden en de programmeurs kunnen nu de technologie en het gevoel met elkaar gaan verbinden.

Final Fantasy XV is gepland voor de PlayStation 4 en Xbox One in 2016.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Netjes, duurde maar 10 jaar en zo’n 150- 200 miljoen, maar dan heb je ook een samengeraapt zooitje assets die met gekke gedachtekronkels verbonden zullen worden.

    Day 1! 😀

  2.   
    King of Heroes's avatar

    Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Netjes, duurde maar 10 jaar en zo’n 150- 200 miljoen, maar dan heb je ook een samengeraapt zooitje assets die met gekke gedachtekronkels verbonden zullen worden.
    Day 1! 😀 "

    Heb je nu net niet 99% van de JRPG’s samengevat? 😀

    Voor mij is het hoe dan ook een day 1. 😉

  3.   
    Papachico's avatar

    Ik zit al zo te lang wachten op deze game he.. Ik ga em dan hoe dan ook halen #day1

  4.   
    rude1980's avatar

    mijn interesse is met de jaren afgenomen