Wordt Ace Combat 7 op PlayStation Experience onthuld?

Aankomende weekend staat in het teken van de PlayStation Experience en we kunnen natuurlijk nieuwe gameplay van grote titels verwachten, maar ook nieuwe aankondigingen voor de PlayStation 4. Zo lijkt het erop dat dit weekend Ace Combat 7 wordt onthuld.

De game die draait om dogfights met straaljagers is gevonden in files van een update van Ace Combat: Infinity, zo laten Japanse spelers van de game weten. Er wordt aangegeven dat Ace Combat 7 wordt aangekondigd op de PlayStation Experience en er zal een challenge worden gehouden, waarmee emblems verdiend kunnen worden.

Hieronder is het bericht weergegeven in meerdere talen. Wij wachten het weekend af.

ACE COMBAT INFINITY エースコンバット7のエンブレムをゲットせよ! Obtain some ACE COMBAT 7 emblems! Obtenez des emblèmes de ACE COMBAT 7 ! Ottieni degli emblemi di ACE COMBAT 7! Holen Sie sich “ACE COMBAT 7″-Embleme! ¡Conseguid emblemas de ACE COMBAT 7! Получите эмблемы ACE COMBAT 7!

パイロット各位 「エースコンバット インフィニティ」をプレイいただきありがとうございます。

PlayStationExperience2015にて、エースコンバット7の発表が行われました。

トレーラー動画も配信しておりますので、 ”エースコンバット7”あるいは”PlayStationExperience2015”を検索してご覧ください 新作発表を記念して、エースコンバット7のエンブレムがゲットできるスペシャルチャレンジが発生中です

 1.   
  ChrisBoers's avatar

  Ik ben benieuwd, het zou me niks verbazen als dit een nieuwe f2p game blijkt te zijn.

  Even een puntje voor de headline-maker: een vraagteken achter een zin zetten betekent nog niet dat het een vragende zin is…

 2.   
  Tom's avatar

  Heb de zin even anders geformuleerd. Dank voor de oplettendheid. 😉