Verbergt Bethesda iets onder water in Fallout 4?

Spelers van Fallout 4 zijn sinds de lancering van de game alle uithoeken van de commonwealth gaan verkennen. De spelwereld bevat genoeg mysterieuze zaken om te ontdekken, maar gek genoeg waren maar weinig mensen op het idee gekomen om eens een kijkje onder water te nemen. Daar is inmiddels verandering in gekomen…

Een Reddit-bezoeker kwam per toeval in het water terecht en kon er niet makkelijk meer uitkomen. Hij besloot van de gelegenheid gebruik te maken om een stukje van de wereld onder water te verkennen, dankzij de zuurstofreserves van zijn Power Armor. Hoewel deze speler nog geen speciale missies of unieke items is tegengekomen, zijn veel meer spelers momenteel de onderwaterwereld aan het verkennen.

Is het alleen een mooi plaatje en valt er niets te vinden? Zijn er toch missies of misschien wel unieke wapens te ontdekken? De tijd zal het leren. Wil je zelf ook eens een duik in het diepe nemen? Je Power Armor bevat voor een paar minuten aan zuurstof, al kom je maar moeizaam vooruit. Het gaat een stuk vlotter als je gebruik maakt van Mirelurk Cakes of de Aqua Boy/Girl perk.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    blub ik ben een vis…

  2.   
    Mjolnir's avatar

    De crossover naar bioshock?

  3.   
    fabiankok's avatar

    Ik gok dat ze in de base game al veel meer wilden gaan doen met water (er is een gigantische focus op, inclusief daadwerkelijke harpoen geweren met water physics (bubbels wanneer het schiet)) maar dat het uiteindelijk teveel was en dat het verschoven is naar een DLC.

  4.   
    Carcass's avatar

    Ik hoop dat er niets meer ligt dan een note in de trant van “wie dit leest voegt weinig toe aan de maatschappij”. :p

  5.   
    Dondonz's avatar

    Big daddy power armor zou wel ontzettend grappig zijn. 😛

  6.   
    Thomsnov's avatar

    Hahahaha t lijkt me wel grappig als je er iets kan vinden zoals een vet wapen ofzo

  7.   
    squidgyboy's avatar

    ik heb onderwater een nuclear submarine gevonden. en je kunt er ook in. 8)

  8.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik een powerarmor diep onderwater gevonden. Ik was al vrij snel onderwater aan het verkennen maar eerlijk gezegd is er vrij weinig te vinden in onderwater.