Mogelijk nieuwe demo voor Final Fantasy XV

Volgend jaar moet Final Fantasy XV verschijnen en eerder dit jaar kwam er al een demo voor uit, genaamd Final Fantasy XV: Episode Duscae. Na een flinke update binnen de demo heeft Square Enix besloten dat we mogelijk een volledig nieuwe demo krijgen van de RPG.

Er is in ieder geval een demo in ontwikkeling voor Final Fantasy XV, zo zegt director Hajime Tabata, maar of we weer van een update kunnen spreken of van een totaal nieuwe demo is niet duidelijk. Verdere details ontbreken helaas ook.

Final Fantasy XV staat gepland voor 2016 op de PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    WesterW's avatar

    En die wordt dan ook op zijn beurt gebruikt om een matige game te pushen zeker? Mocht het waar zijn, dan denk ik dat ik voor veel fans spreek als ik zeg dat ik liever heb dat ze de ontwikkeltijd van de demo stoppen in de game. Dan komt hij misschien nog uit voordat de PlayStation 5 verschijnt 😉

  2.   
    King of Heroes's avatar

    WesterW schreef, "En die wordt dan ook op zijn beurt gebruikt om een matige game te pushen zeker? Mocht het waar zijn, dan denk ik dat ik voor veel fans spreek als ik zeg dat ik liever heb dat ze de ontwikkeltijd van de demo stoppen in de game. Dan komt hij misschien nog uit voordat de PlayStation 5 verschijnt ;)"

    Nou, hij komt (normaal gezien) volgend jaar uit. En ze hadden voor de release van Episode Duscae ook een kleine demo beloofd voor iedereen, niet alleen degenen die Type-0 hadden gekocht. Dus het pushen van een “matige” game zal er deze keer niet inzitten. Deze demo gaat ook helemaal niet van het formaat zijn van de vorige. Waarschijnlijk gewoon een klein afgebakend gebied of arena waar ze wat monsters spawnen om tegen te vechten. Lekker op 1, 2, 3 gemaakt en heeft iedereen de combat, die hopelijk dan helemaal af is (inclusief magie), kunnen ervaren.

    Ik zeg laat maar komen! Dan kunnen de fans ook wat meer feedback geven! Aan de 2.0 update van Duscae kun je wel zien dat ze luisteren.

  3.   
    Leukste's avatar

    Ja, kom op zeg. De game is al aangekondigd sinds 2006!!! Na de herbenoeming tot Final Fantasy XV is de ontwikkeling min of meer van vooraf aan begonnen aangezien de game moest worden overgeheveld van de PS3 naar de PS4. En nu zou er een tweede demo komen. Wow. Dat getuigd eerder van onzekerheid bij de ontwikkelaar, dan vertrouwen in zijn product.
    Dit doet mijn enthousiasme wat ik voor deze game heb ook geen goed. We moeten in ieder geval nog maar wat langer wachten.

    WesterW schreef, "dan denk ik dat ik voor veel fans spreek als ik zeg dat ik liever heb dat ze de ontwikkeltijd van de demo stoppen in de game. Dan komt hij misschien nog uit voordat de PlayStation 5 verschijnt ;)"

    Wat je zegt.

  4.   
    King of Heroes's avatar

    Leukste schreef, "Ja, kom op zeg. De game is al aangekondigd sinds 2006!!! Na de herbenoeming tot Final Fantasy XV is de ontwikkeling min of meer van vooraf aan begonnen aangezien de game moest worden overgeheveld van de PS3 naar de PS4. En nu zou er een tweede demo komen. Wow. Dat getuigd eerder van onzekerheid bij de ontwikkelaar, dan vertrouwen in zijn product.
    Dit doet mijn enthousiasme wat ik voor deze game heb ook geen goed. We moeten in ieder geval nog maar wat langer wachten.

    ”WesterW” schreef, "dan denk ik dat ik voor veel fans spreek als ik zeg dat ik liever heb dat ze de ontwikkeltijd van de demo stoppen in de game. Dan komt hij misschien nog uit voordat de PlayStation 5 verschijnt ;)"

    Wat je zegt."

    In andere gevallen had ik je gelijk gegeven, maar hier is het eerder een kwestie van gemaakte beloftes nakomen. Na de boze reacties op de koppeling van Type-0 en de demo hadden ze beloof ook een kleinere demo publiek te maken. Dit heeft dus niet meteen iets met onzekerheid te maken. 😉