Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Xbox Elite Controller | GamersNET Gear

De Xbox Elite Controller is gearriveerd op GNHQ. Tom en Peter zijn blij, gingen ermee aan de slag en leiden jullie rond in de controller in deze nieuwe aflevering van GamersNET Gear!

 1.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  ik heb hem ook bestelt! maar tom als jij die flippers vervelend vind haal je ze er toch af?

 2.   
  AtomicDogg's avatar

  Als je mij 5 jaar geleden had gevraagd hoe een next-gen controller eruit zag had ik eerder gedacht dat de Elite controller standaard zou zijn.

 3.   
  Tom's avatar

  Ik heb de flippertjes bij dat soort speelsessies ook gewoon verwijderd, maar het zou fijn zijn als je voor de prijs van de controller ook wat keuze in flippers zou kunnen kiezen. Of dat ze in ieder geval af te stellen zijn. Nu flipperen ze gewoon ontzettend gevoelig en als dat je niet ligt, is het heel jammer dat je zo weinig gebruik van zo’n toffe functie kunt maken.

  De rest van de controller voelt gewoon subliem, als je het Xbox 360 of One-model fijn vind, dan is dit gewoon pure porno aan je handen.

 4.   
  Thomsnov's avatar

  Wat een epische controller is dat heb hem nog niet in handen gehad maar wel gezien in veel reviews. Vind het alleen wel veel geld.

 5.   
  Noice!'s avatar

  Dit is BY FAR de beste controller die ik ooit heb gehad! Ik heb na 2 dagen met de Elite ook meteen de Cronus Max besteld, die ik nog steeds niet heb btw, zodat ik ook op de PS4 “normaal” kan gamen. Ik zeg bewust “normaal” omdat die Elite controller zo snel went, dat je gewoon niets anders meer wil. Ik heb super veel mazzel gehad omdat een vriend er door een fout 2 voor €99 had kunnen bestellen en ik er een over kon nemen, maar met wat ik nu weet had ik er ook zo €200 voor neergelegd.

  Ik game vrij veel en lang heb ik bezuinigd op extra’s en had ik alleen fightsticks, maar ik ben daarvan afgestapt: als ik 40 uur in de week draai wil ik het beste van het beste…en dat is deze Elite! Doe jezelf een lol en geef aan je headset en controller bij elkaar hetzelfde uit als je aan je console hebt besteed en merk dat je er het maximale uit haalt! 8)

 6.   
  TinusGN's avatar

  Ik ben niet zo fan van de xbox controllers, ik vind de joysticks, als ze zo diagonaal staan, pittig vervelend, bij de PS4 staan ze naast elkaar wat ik fijner vind. De XYAB of welke letters het ook zijn, vind ik irritant omdat het zo’n bobbeltje is in plaats van een plat knopje zoals bij de PS4. En nu wat ik wel beter vind aan deze XBONE elite controller, dat met de RB en LB triggers dat je die kan instellen op hoe je ze wilt hebben, en dat je met de flippers kunt wisselen, als je in Fallout 4 bijvoorbeeld van een minigun naar een non-auto handgun switcht. Het geeft een soort van gevoel dat het echt jouw controller is, door alle modificatie opties, omdat alles naar jouw voorkeuren kan

  Toch vind ik het een redelijke dure controller, en ik koop liever gewoon mijn dualshock 4, en als ik dan iets cools wil dan koop ik gewoon flippers of die doppies voor je joystick.

 7.   
  TinusGN's avatar

  Dat was mijn langste GN-bericht ooit, ik dank u voor het lezen! XF

 8.   
  TinusGN's avatar

  XD* sorry ik heb ook TKIN (Typen kan ik neit)

 9.   
  frituurkoning14's avatar

  sorrie ik ben geen plastation fanboy maa ik ben niet egt onder de indruk van deeze controler

 10.   
  PaNNa's avatar

  Hij ziet er echt wel vet uit, heb al goede dingen van vrienden gehoord. Enkel jammer dat hij nog heel prijzig is, maar vanaf er wat van de prijs afgaat ga ik er om.