Bethesda: wees voorzichtig met console commands in Fallout 4

De pc-versie van Fallout 4 geeft je de mogelijkheid om console commands uit te voeren. Als je bijvoorbeeld ”COC QASMOKE” typt in de console, kom je terecht in een geheime kamer waar je alle spullen in de game kunt vinden. Pete Hines, VP Marketing bij Bethesda, zegt nu echter dat het gebruik van deze commands wordt afgeraden.

Via Twitter reageerde Hines op een aantal vragen van fans. Hij reageerde met de waarschuwing dat console commands niet worden ondersteund en dat ze savegames kunnen beschadigen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen voor de pc-versie aangezien de consoles geen toegang hebben tot console commands.

  1.   
    Neolite's avatar

    Lijkt me nogal wiedes, grenzen opzoeken met de console heeft uiteraard tot gevolg dat bepaalde elementen in de game niet meer functioneren zoals Bethesda dit bedoeld heeft. Maar het is gewoon veel te leuk om niet te doen.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Nou de meeste “mods” die nu uit zijn, zijn niet veel meer dan een paar simpele console commands en dat gaat ook prima.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Nou de meeste “mods” die nu uit zijn, zijn niet veel meer dan een paar simpele console commands en dat gaat ook prima."

    Hou er rekening mee dat Fallout 4 nog geen volledige mod support heeft. In de launcher mis ik nog altijd het knopje mod of plugins die je makkelijk aan of uit kunt zetten. Ik verwacht nog geen echte grote mods tot over een aantal weken/maanden.

    Tegen die tijd hebben veel mensen Fallout 4 al uitgespeeld, dan boeit het niet als bepaalde onderdelen niet meer goed werken in Fallout 4. Dan download je een savegame van iemand anders of je begint opnieuw. Dan ben je toch alleen maar aan het klooien in Fallout 4. 😀

  4.   
    H4RDSTYLE's avatar

    `
    fov 90
    `
    Unable to load save game, save game corrupted 😆 😆