Koninklijke BAM Groep integreert Fallout 4 in bedrijfsvoering | GamersNEP Nieuws

Fallout 4 houdt veel mensen van de straat. Sterker nog; het vierde deel in de rpg-serie van Bethesda zorgt voor een bovengemiddeld aantal lege werkplekken en schoolbanken. Hoewel niet veel het hardop zullen toegeven, is de release van Fallout 4 verantwoordelijk geweest voor de duidelijke piek in het aantal ziekmeldingen. Daarbij laten de cijfers zien dat niet alleen het aantal meldingen is gestegen, maar ook de duur van de afwezigheid van de zieke, zwakke en misselijke thuisblijvers. Met de herfstige omstandigheden is er voor velen ook een makkelijk excuus om af te bellen. Voor gamers is de tijdrovende ervaring helemaal geweldig, voor het bedrijfsleven ligt de situatie anders. Dat er uitzonderingen zijn, bewijst de bouwsector.

De mensen bij de Koninklijke BAM Groep hebben van de nood een deugd gemaakt en de directie heeft de post-apocalyptische setting omarmd. Nieuw in de Wasteland is uiteraard de mogelijkheid om Sanctuary opnieuw op te bouwen en dat is precies waar men bij de bouwgigant op inspeelt, zo blijkt uit een reactie van Ben Ouwer, lid van de raad van bestuur.

Direct na de release van Fallout 4 merkten wij zowel op kantoor als in de uitvoering het effect. Waar wij normaal te kampen hebben met een stabiel ziektepercentage van 3,7 procent, liep dat percentage na de release snel op tot 19,5 procent. Daarnaast waren onze medewerkers tot voor de release gemiddeld twee dagen afwezig en van de ziekmeldingen die wij vanaf 10 november binnenkregen, is een groot deel tot op de dag van vandaag nog steeds niet aan het werk. Het effect is dusdanig dat dit ons heeft doen besluiten om ons voordeel te doen met de bouwaspecten van Fallout 4. Wij integreren Fallout 4 in onze bedrijfsvoering zodat wij met de creativiteit die komt kijken bij de base builder ons voordeel kunnen doen bij lopende en toekomstige projecten. Personeel kan werk met plezier combineren en de verloren uren die onherroepelijk nog zullen optreden, kunnen wij dan prima door de vingers zien
In het geval van een werkgever als de Koninklijke BAM Groep is er dus een voordeel te halen uit het samenbrengen van Fallout 4 en het bedrijfsleven. Of dit voor meerdere sectoren kan gelden, is nog maar de vraag. Gezien de vele uren content die Bethesda ons heeft gegeven, is het einde van de ziektegolf nog niet in zicht.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

 1.   
  mheiden21's avatar

  hahaha geweldig

 2.   
  Jerry97's avatar

  hahahaha, hoe verzinnen jullie het toch?

 3.   
  Neolite's avatar

  Deze zijn leuker als ze ook waar kunnen zijn en laat dan ook het GamersNEP Nieuws weg uit de titel, lekker veel clickbait.