Game of Thrones: Season 2 al in ontwikkeling bij Telltale

De laatste aflevering van Telltale’s Game of Thrones is nu beschikbaar. Heb je deze al uitgespeeld, dan zal het niet als een verrassing komen dat er een vervolg komt. Het is daarentegen wel verrassend dat Telltale hier nu al aan werkt!

Executive producer Kevin Bruner bevestigde dit in een interview. Burner liet tevens weten dat je keuzes een grote rol zullen spelen in het tweede seizoen:

The questions left on the table at the conclusion of season one, who survived and who didn’t, as well as all the other choices you made play a huge role in the second season. We’ve been planning the second season all along, but I really shouldn’t be revealing more than that.
Burner bevestigde dat je in het tweede seizoen nog steeds meerdere personages onder de knoppen neemt, al noemde hij geen exact getal. Ook wilde hij niet vertellen hoe ver Telltale gevorderd is met het tweede seizoen, maar Burner meldde wel dat er “nooit een tekort aan post-its” is op Telltale’s muren.

  1.   
    nunen007's avatar

    Van mij mogen ze eerder verder met The Walking Dead seizoen 3.

  2.   
    assassinkarsten's avatar

    yas!

  3.   
    melvintje's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Van mij mogen ze eerder verder met The Walking Dead seizoen 3. "

    Ben ik met je eens, en dan zul je zien dat het 8 weken duurt totdat er een nieuwe aflevering komt, bij Minecraft episode series worden ze elke maand uitgebracht volgens mij