Geheime kamer Fallout 4 bevat alle items in de game

Er is een geheime kamer ontdekt in de wereld van Fallout 4 die gevuld is met alle items die in de game beschikbaar zijn. De kamer is bedoeld als testruimte voor de ontwikkelaars, maar met behulp van een console command kunnen alle pc-gamers de ruimte bezoeken.

Je kunt jezelf naar de kamer laten teleporteren door ‘COC QASMOKE’ te typen in het console window. Daar zul je een aantal kisten aantreffen die alle wapens, armor en andere items bevatten. YouTuber Tyrannicon heeft een video geüpload waarin hij laat zien hoe je in de kamer terechtkomt en wat er allemaal te vinden is.

  1.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Ze maken het ons wel errug makkelijk he met de console commands.
    Zelf ga ik er geen gebruik van maken iig.

  2.   
    Bacotje's avatar

    Ja maar serieus….hoe kom hierachter man?

  3.   
    TinusGN's avatar

    Idd ^

  4.   
    fdennis's avatar

    Beetje flauw dit. Je hebt 100 soorten exploits. Maar het enige wat mij boeit is een level indicator. Zodat ik op sommigen areas niet in 2/3 aanvallen dood ben. Maar dat heb je weer niet. Ze maken de game erg moeilijk soms. En dat word makkelijker gemaakt door exploits. Ipv door een level indicator toe te voegen. Of een waarschuwing dat mijn gear te slecht is voor een bepaald gebied.

  5.   
    PaNNa's avatar

    De laatste tijd krijgen we meer van dit soort zaken te lezen.

  6.   
    TinusGN's avatar

    Fdennis, met een van de perks kan je zien hoeveel damage je critical doet, in de V.A.T.S kan je ook het level zien, armor, en aantal levens

  7.   
    TinusGN's avatar

    van je enemy

  8.   
    Leukste's avatar

    PaNNa schreef, "De laatste tijd krijgen we meer van dit soort zaken te lezen."

    Een mooie opleving voor CheatNow. 😉

  9.   
    fdennis's avatar

    TinusGN schreef, "Fdennis, met een van de perks kan je zien hoeveel damage je critical doet, in de V.A.T.S kan je ook het level zien, armor, en aantal levens"

    Oh dat wist ik niet. Thanks.

  10.   
    Ralph P Scene's avatar

    Dit soort dingen verknald de game echt.

  11.   
    GENERAL_DS's avatar

    Het blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid om de console niet te bereiken. dit is geen exploit! je kunt alle items ook gewoon spawnen met de console

  12.   
    Moodey's avatar

    Snap niet waarom in elk topic met exploits iedereen moet bewijzen dat ze het spel eerlijk spelen… T zijn gewoon leuke feitjes om te weten, wat je ermee doet is aan jou.

  13.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    handig! kom altijd iets tekort