Nintendo kondigt The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aan

Nintendo heeft The Legend of Zelda: Twilight Princess HD aangekondigd voor de Wii U. Dit werd gedaan tijdens de Nintendo Direct die vandaag plaatsvond. De game vormt een remake van de GameCube- en Wii-game die in 2006 verscheen. De game verschijnt op 4 maart 2016 ter ere van het 30-jarig bestaan van de serie.

Hiernaast kondigt Nintendo ook een gloednieuwe amiibo aan: Wolf Link. Deze amiibo valt bij de game te verkrijgen in een speciale bundel, die samen geleverd wordt met de soundtrack. Naast dat je Wolf Link kunt gebruiken, kun je ook de amiibo van Link, Toon Link, Zelda, Ganondorf en Sheik gebruiken in de remake.

Volgens Nintendo zullen er nog meer unieke features in de game zitten, maar meer informatie daarover volgt later. Ben jij blij dat na The Wind Waker nu ook Twilight Princess een HD-versie krijgt op de Wii U?

 1.   
  Vinstaro's avatar

  Beste nintendo nieuws van het jaar!
  Kom maar op met die topgames op HD, de zelda games op de Wii konden grafisch, in mijn ogen, altijd al mee met de last gen, het enige waardoor het minder leek was de 480p, kan niet wachten!

 2.   
  Noice!'s avatar

  Vinstaro schreef, "Beste nintendo nieuws van het jaar!
  Kom maar op met die topgames op HD, de zelda games op de Wii konden grafisch, in mijn ogen, altijd al mee met de last gen, het enige waardoor het minder leek was de 480p, kan niet wachten!"

  WindWaker was tijdloos door z’n artstyle, maar ik vond dit er maar héél matig uitzien; het leek meer op een 3ds game. Je kan ook niet verwachten dat ze hem daadwerkelijk remaken, maar zo zie je maar dat die “realistische” look waar iedereen destijds om vroeg ook grote nadelen met zich meebrengt. Desalniettemin wordt dit gewoon een dag 1 aankoop, de gelimiteerde versie welteverstaan, want Zelda speel je niet om de graphics en Twilight Princess’ dungeons zijn nog niet geëvenaard sinds toen.

 3.   
  Vinstaro's avatar

  Ikan’t nie gelove schatje schreef, "

  ”Vinstaro” schreef, "Beste nintendo nieuws van het jaar!
  Kom maar op met die topgames op HD, de zelda games op de Wii konden grafisch, in mijn ogen, altijd al mee met de last gen, het enige waardoor het minder leek was de 480p, kan niet wachten!"

  WindWaker was tijdloos door z’n artstyle, maar ik vond dit er maar héél matig uitzien; het leek meer op een 3ds game. Je kan ook niet verwachten dat ze hem daadwerkelijk remaken, maar zo zie je maar dat die “realistische” look waar iedereen destijds om vroeg ook grote nadelen met zich meebrengt. Desalniettemin wordt dit gewoon een dag 1 aankoop, de gelimiteerde versie welteverstaan, want Zelda speel je niet om de graphics en Twilight Princess’ dungeons zijn nog niet geëvenaard sinds toen. "

  Grotendeels door de “artstyle” van de windwaker was het niet noodzakelijk om het echt hd beeld te laten ondersteunen zodat ze het slechte beeldkwaliteit van de wii konden compenseren.
  Twillight princess is voor mij grafisch gelijk aan de meeste beginnende last gen titels, en hoop dat het zichtbaar word als de de hd versie ervan uitkomt.

  Zelda Twillight Princess was in mijn ogen altijd in de dungeon’s grafisch nog mooier, heb dit gevoel ook gehad bij Skyward Sword, de vuur en ijstempel onderdoen kwa concept en grafische pracht niet van vele, uit dezelfde tijd, last gen titels.

 4.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Zelda is wel vet Enzo, maar ik ben er super slecht in… Dus geen game voor mij.