Glitch in Fallout 4 geeft je oneindig veel geld

Sinds dinsdag zijn miljoenen gamers verknocht aan Fallout 4 en dus kon de ontdekking van talloze bugs en glitches niet uitblijven. Zo zorgt de glitch in de onderstaande video ervoor dat je nooit meer zonder geld hoeft te zitten. Als je bij een verkoper eerst alle ammo van een munitietype koopt, vervolgens één kogel weer verkoopt en daarna de rest, blijf je een resterende kogel houden. Deze kan je net zo vaak verkopen tot de vendor geen geld meer over heeft. Voor optimaal gebruik van deze glitch kun je natuurlijk ook nog eens alle items van de verkoper aanschaffen met de door de glitch verkregen inkomsten.

Mocht je de hier beschreven methode, die eveneens is te zien in de onderstaande video, willen gebruiken om je geldvoorraad in Fallout 4 eens flink op te krikken, kan je beter niet al te lang wachten. Vermoedelijk zal Bethesda binnenkort een patch uitbrengen waardoor deze glitch niet langer bruikbaar zal zijn.

 1.   
  D_Dog's avatar

  Ga ik meteen doen! 😮 😮 😮

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb nooit echt gesnapt waarom mensen dit doen, want het haalt toch een grote uitdaging en fun weg van de game door zulke makelijke uitwegen te kiezen.

  En bottlecaps kun je echt overal vinden (zoals Peter het al aangaf) ik heb al ongveer 3000 caps verzamelt door te looten. Ammo, dat is idd een probleem, en als ik het vind is het meestal voor de gun i.p.v de Snipers of auto-geweren. :/

 3.   
  Speedredz's avatar

  Nu al niet leukkk 🙁

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Je maakt het er dan niet leuker op…

 5.   
  Leukste's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik heb nooit echt gesnapt waarom mensen dit doen, want het haalt toch een grote uitdaging en fun weg van de game door zulke makelijke uitwegen te kiezen. :/ "

  Het heeft een zekere “kijk mij eens” factor als je met zoveel geld alles kan kopen. Maar het avontuur voor het zoeken naar spullen heb je dan niet meer. Want je kan voor bijvoorbeeld ammo dan gewoon even bij de vendor langs.

 6.   
  PaNNa's avatar

  Alleen luie mensen doen dit, er zit geen uitdaging meer in als je gebruik maakt van glitchen..

 7.   
  Mjolnir's avatar

  Glitches zijn er om gebruikt te worden en grappig zijn. Deze daarintegen, meh. Had je net zo goed cheats kunnen zoeken 😕

 8.   
  mheiden21's avatar

  Aantrekkelijk maar nee, ik vermaak me prima met mijn 600 bc. Overigens heb ik nog niet veel uitgegeven ik vind tot nu toe nog genoeg munitie om mee vooruit te komen in het spel.
  Fallout4 is tot nu toe de beste game aankoop dit jaar, heb elke avond al braaf de tijd vergeten.

 9.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Verpest de hele ervaring imo.

 10.   
  TinusGN's avatar

  Het zijn gewoon mensen die t moeilijk vinden om ff een paar bottle caps te vinden

 11.   
  Alfa Warrior's avatar

  Nee, als ik dit zou willen dan had ik wel een console-command ingetypt, 10x makkelijker – hoe dan ook, het verpest het spel een beetje.

 12.   
  NLkevvNL's avatar

  Dit was te verwachten, Ik speel nu sinds gisteren fallout 3 op mijn xbox one, als backwards, ik moet zeggen dat het prima werkt, dus verlopig heb ik zat te doen, ik hoef niet altijd gelijk alles nieuw te hebben kwa games, ik wacht verlopig nog wel, dan zijn meestal alle bugs er uit 😉