Releasedata en prijs van o.a. Unravel, Alienation, Shadow of the Beast bekend dankzij PSN

Een oplettende gamer van het Amerikaanse forum NeoGAF heeft via de PlayStation Store de releasedata en prijs van diverse indiegames ontdekt. Het gaat hier om Unravel, Alienation, Shadow of the Beast en This War of Mine: The Little Ones. Hiervan verschijnt Shadow of the Beast als eerste, vanaf 27 januari 2016 kan je met deze game aan de slag. De PlayStation 4-exclusive heeft een prijskaartje van 19,99 euro.

This War of Mine: The Little Ones is vanaf 29 januari beschikbaar op de PlayStation Store en deze bundel kost je 29,99 euro. Voor Alienation zul je wat langer moeten wachten, de game van Housemarque, bekend van onder andere Resogun en Dead Nation, verschijnt op 2 maart en zal 19,99 euro gaan kosten.

Tot slot is er Unravel, afkomstig uit de stal van Electronic Arts, die op 31 maart zal gaan verschijnen. Voor deze schattige platformer, die ook op Xbox One en pc uitkomt, zal je eveneens 19,99 euro neer moeten leggen.

  1.   
    King of Heroes's avatar

    Shadow of the Beast lijkt wel vet, en is maar €20. Moet ik dan toch eens overwegen!

  2.   
    ChrisBoers's avatar

    Vroeger was een indie PSN game 5-10 Euro, en bij hoge uitzondering (als het een ECHT goede game was) 15 Euro. Nu is 15-20 heel gewoon. En toch pas ik daarvoor… Al deze games zijn gewoon voor mij te duur.