Mod Alien: Isolation verwijdert de alien uit de game

Er zijn al meerdere mods verschenen voor de pc-versie van Alien: Isolation, de spannende horror-survivalgame van The Creative Assembly. Een recente mod die nogal opvallend is, is er eentje van [Lebowski]-=ThArK=-. Deze modder heeft namelijk een mod uitgebracht die je de game laat spelen z贸nder de alien. Heel handig natuurlijk, want die alien is fucking eng.

Het idee erachter is dat het weghalen van de alien ervoor zorgt dat je de omgevingen met een iets lagere hartslag kunt bewonderen. De Sevastopol biedt namelijk prachtige locaties, alleen leef je normaal gesproken in een vrijwel constante angst om ineens doorboord te worden door de moordlustige xenomorph. Uiteraard dien je nog altijd wel uit te kijken voor andere gevaren in de omgeving.

De modder laat weten dat de alien niet daadwerkelijk uit de game is gehaald. Er is alleen gezorgd dat het wezen steeds vast blijft zitten in een ventilatieschacht. De speciale mod is te downloaden via de Steam community.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Koop het spel dan gewoon niet. Dit is als een racegame zonder auto’s.

 2.   
  King of Heroes's avatar

  STRAIGHT FLUSH schreef, "Koop het spel dan gewoon niet. Dit is als een racegame zonder auto’s."

  Inderdaad, wat is dit nu voor een stomme mod.

 3.   
  WildRetro's avatar

  Wat is er nou voor lol aan? Dat is net als Mario zonder Peach of patat zonder mayonaise

 4.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Eh, oke, bied de game dan nog wat aan qua gameplay?! 馃槙

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk dat het vooral bedoelt is om het schip te verkennen zonder dat je je eigen zorgen hoeft te maken dat er steeds een Alien in je nek zit te hijgen.

 6.   
  PaNNa's avatar

  Nou ja, ik hou van een beetje spanning. Imo dus zinloos en tijdverspilling 馃檪