Eerste mod Fallout 4 verbetert graphics

De graphics van Fallout 4 zijn sinds de aankondiging al een punt van discussie. De screenshots van de pc-versie die vorige week werden verspreid, voerden deze discussie verder op. Sommige gamers vinden de game er namelijk gedateerd uitzien.

Gelukkig staat Fallout 4 garant voor de ontwikkeling van een groot aantal mods. De eerste mod staat zelfs nu al online, ondanks dat de game morgen pas verschijnt. De mod ’Enhanced Wasteland‘ is een ResShade/SweetFX Preset. In deze mod, worden de graphics aangepast met als doel om de omgeving wat levendiger te laten ogen.


Als je wilt zien wat de mod teweeg brengt, check dan de interactieve screenshots via de SweetFX-website.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Hahaha! Typisch!

 2.   
  PaNNa's avatar

  Dat is snel.

 3.   
  Jarek's avatar

  Wat een verschil! Helemaal als je het via die link gaat vergelijken.

  Dat een simpele mod toch nog zo’n verschil kan maken qua graphics. 8)

 4.   
  Mjolnir's avatar

  Mensen die zeuren over de graphics van Bethesda moet een uitstappen uit de hypetrain. Ik kan me niet herinneren dat Fallout 3, Oblivion of Skyrim geroemd werd over de grafische prestaties… Sterker nog, it was horrifying! En dat maakte alleen maar deel uit van de ervaring, zeker van een bedrijf dat zich focust op gameplay en glitches. Laat het maar aan modders over om je GPU te smelten als je dat wil… En dat is dit een goeie 🙂

 5.   
  3333/3333's avatar

  Ben nooit zo’n fan van SweetFX, te vaak verneuken ze juist eerder de beeldkwaliteit dan dat die beter wordt. Hier ook, gewoon de helderheid verlaagd en het contrast en de kleurverzadiging omhoog geschroefd. Niet echt een verbetering van de ‘graphics’.

 6.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Erik Rommel schreef, "Ben nooit zo’n fan van SweetFX, te vaak verneuken ze juist eerder de beeldkwaliteit dan dat die beter wordt. Hier ook, gewoon de helderheid verlaagd en het contrast en de kleurverzadiging omhoog geschroefd. Niet echt een verbetering van de ‘graphics’. "

  Helemaal mee eens. Heb het al vaak geprobeerd in meerdere games maar vaak ook weer meteen verwijderd.
  Wil je echt betere graphics, dan zal er toch een hd texture pack oid moeten komen.