Darksiders 2: Deathinitive Edition als basis voor Darksiders 3

Afgelopen maand verscheen de Darksiders 2: Deathinitive Edition, een opgepoetste versie van Darksiders 2 met alle DLC voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze heruitgave is echter pas het begin, want ontwikkelaar Nordic Games geeft aan dat de Deathinitive Edition de basis is voor Darksiders 3.

Op Stream gaf Reinhard Pollice, ontwikkelaar van Nordic Games, aan dat sinds zij de nieuwe developer zijn van de Darksiders-serie, deze remaster een goede start was om met de reeks aan de slag te gaan. Om het gevoel van Darksiders te krijgen, de community weer op te bouwen en een betere startpositie te hebben voor Darksiders 3.

Darksiders 2 Deathinitive Edition was just the start. Since we acquired the franchise we were looking for options for doing a DS3. The remaster was just a way to get some spotlight on the franchise again, reactivate the community and have a better starting position for DS3.
Hoewel het derde deel nog niet officieel is aangekondigd, is het na de Darksiders 2: Deathinitive Edition een kwestie van tijd eer deel drie onthuld wordt.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Ik mag het hopen dat er een deel 3 komt vond deel 1 en 2 en vooral 2 erg vet om te spelen en was ook een lange game.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Hopelijk een gezamelijk project van Gunfire Games en Airship Syndicate. Beide studios bestaan grotendeels uit ex-werknemers van Vigil Games en de twee studio’s zitten praktisch tegenover elkaar.

  Ik wil Joe Mad terug als Creative Director. 🙁

 3.   
  King of Heroes's avatar

  Ik hoop dat War en Death ook veel gaan voorkomen.. Miss alle 4 de ruiters? Dat zou echt vet zijn!

 4.   
  Hitman047's avatar

  King of Heroes schreef, "Ik hoop dat War en Death ook veel gaan voorkomen.. Miss alle 4 de ruiters? Dat zou echt vet zijn!"

  Het einde van het eerste deel was zo gruwelijk sterk; ik hoop dat ze daar verder gaan.

  Er werd bij Vigil games overigens, al tijdens de ontwikkeling van het tweede deel, wel druk gespeculeerd over een derde deel voor 4 spelers, met alle vier de ruiters. Maar om de een of andere reden (tegenvallende verkopen?) begonnen ze na Darksiders 2 niet aan het derde deel maar aan Codename: Crawler.