Bethesda belooft veel easter eggs in Fallout 4

Hoewel in de Fallout-games bijna alles wordt vernietigd door nucleaire bommen, lijken easter eggs consistent te overleven. Elke Fallout-game staat er bol van en dat is ook in het vierde deel niet anders.

Game director Todd Howard bevestigde tijdens het Fallout 4-launchfeestje in Los Angeles dat de game flink wat easter eggs bevat. Sommige zitten goed verstopt en zullen flink wat speurwerk vereisen, maar dat is volgens Howard juist de bedoeling. Het volledige interview met Howard vind je hieronder, al moeten we je wel waarschuwen voor de uitzonderlijk irritante interviewer.

 1.   
  Basman01's avatar

  nog 2 nachtjes slapen 8) ZOVEEL ZIN IN DEZE GAME!!!

 2.   
  PaNNa's avatar

  Hoe dichter we naderen hoe langer die dagen duren voor mij. Vooral omdat ik nog eens in verlof ben.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  PaNNa schreef, "Hoe dichter we naderen hoe langer die dagen duren voor mij. Vooral omdat ik nog eens in verlof ben."

  Gefeliciteerd!

 4.   
  Sa.'s avatar

  *heavy breathing*

 5.   
  Ralph P Scene's avatar

  Ik wacht tot eind van jaar pik hem dan iets goedkoper op de kop.

 6.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Net pasen ๐Ÿ˜›

 7.   
  Kamelot2's avatar

  Morgen eindelijk Fallout 4 spelen ๐Ÿ˜€ Helaas, morgen middagdienst dus daarna gelijk aan de bak ermee ๐Ÿ˜€ Super veel zin in! Btw zal het ook gaan streamen dus voor de gene die willen genieten http://www.twitch.tv/kamelot2 En vergeet me niet te volgen ๐Ÿ˜‰ Tot dan ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ik wacht ook nog een tijdje tot er wat patches zijn uitgebracht en dlc.

 9.   
  Noice!'s avatar

  H4RDSTYLE schreef, "Ik wacht ook nog een tijdje tot er wat patches zijn uitgebracht en dlc."

  Dat lijkt niet onverstandig als je de eerste berichten hoort. De day 1 patch is gedropt, maar er zijn schijnbaar nog een hoop problemen waar het niet kunnen behouden van een redelijk stabiele 30fps de grootste is. Op NeoGaf las ik dat de performance op de PS4 te wensen overlaat en helaas is dat de versie die ik op ’t oog had ivm Remote Play. Vooral binnen en bij gebouwen en met NPCs in het spel is het slecht las ik.

  Helaas zijn die dingen te verwachten, zowel van Bethesda games als gezien de huidige patchgeilheid van de hele industrie, maar je kan je hardop afvragen of wachten niet gewoon beter is. Toen Bloodborne kwam was dit m’n grootste release tot dan toe en de game op zich was ook best goed, maar omdat het technisch zo’n puinzooi was heb ik er niet voldoende van kunnen genieten. Ik heb gehoord dat hij tegenwoordig veel stabieler draait en ik ben jaloers op de mensen die gewoon even konden wachten en wiens ervaring niet wordt vergald door stotterend beeld en lange laadtijden.