Diverse gelekte gameplayvideo’s van Call of Duty: Black Ops 3 tonen o.a. Nuketown

Niet alleen kan je al zo’n beetje ieder denkbaar onderdeel van Call of Duty: Black Ops 3 terugvinden op een immense lading screenshots, met dank aan een aantal gelekte gameplayvideo’s kun je nu ook al diverse multiplayermaps in actie zien. Zo kun je je vandaag, een dag voor release, dus al optimaal inleven in de nieuwste telg van de populaire shooterreeks van Activision.

In de vier onderstaande video’s kun je niet alleen de hernieuwde klassieker Nuketown zien, er is ook ruimte voor een drietal nieuwe maps. Het gaat hier om Redwood, Metro en Infection.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

 1.   
  DexMax's avatar

  Laat maar weer zien dat ze bij Treyarch nog in het verleden leven. Wat is hier nu zoveel vernieuwend aan dan de vorige delen?

 2.   
  Sa.'s avatar

  SPOILER ALERT! Het is hetzelfde als vorig jaar! 😛 Geintje, ff de CoD fans pesten. Ziet er wel geinig uit, maar ik koop deze game toch liever voor de zombie modus. 😉

 3.   
  Bacotje's avatar

  @DexMax geen moer en ik snap ook niet dat mensen hier nog de volle pond voor betalen….

 4.   
  Noice!'s avatar

  DexMax schreef, "Laat maar weer zien dat ze bij Treyarch nog in het verleden leven. Wat is hier nu zoveel vernieuwend aan dan de vorige delen? "

  Er is ook niet zo heel veel dat ze nog kunnen doen denk ik. Titanfall hebben ze al leeg getrokken op de Titans na en je moet niet vergeten dat uiteindelijk de mensen hetzelfde willen. Iedereen is helemaal “nerveus” deze week of de game wel op tijd komt, of Nuketown er wel bij zit en of de Zombies weer zo leuk zullen zijn. Het enige dat ik leuk vind aan de serie, de single player, die spelen mensen niet eens!

  Bij de laatste Halo hebben ze dat “veel van hetzelfde” gevoel weten te vermijden door Warzone toe te voegen, maar het houdt ooit op. Nadat je nu hebt gezien dat CoD lang is gekopieerd heb je nu dat Titanfall na wordt gedaan en je ziet al langzaam weer een beweging naar de oude Arena shooter. Halo combineert beide een beetje, maar ik verwacht dat Unreal en Doom ook wel weer populair worden.

  Het is hetzelfde als bij AC of FIFA, verander je te veel en de mensen gaan zeuren. Wij willen misschien verandering, het grootste deel van de gamers wil de CoD en FIFA die ze kennen. Maar goed, nadat wij “echte” gamers de neus ophalen voor CoD beginnen we te huilen van geluk als Fallout 4 binnenkomt, een game die op t eerste oog net zo weinig vernieuwt als CoD, maar er 7 jaar langer over deed 😀

 5.   
  nunen007's avatar

  Ik heb de game sinds gisteren al uitgebreid kunnen spelen, hele toffe game. De zombie modus is echt geweldig, maar helaas maar 1 map. Verder is de gameplay heel tof, en loopt soepel. Nu nog even wachten tot de servers online komen…

 6.   
  Musicman88's avatar

  Ok, ik ga dan misschien nu voor het vuurpeloton van COD fans, maar wat ik zo zie….nee, daar ga ik dus echt geen cent aan uit geven. Sorry COD, ik was al niet de grootste fan, maar een aantal vorige games waren wel leuk om te spelen, maar dit gaat hem voor mij echt niet meer worden. Bij advanced warfare was ik gelukkig ook al afgehaakt, want het is er volgens mij alleen op achteruit gegaan. Maar goed, voor degene die het geweldig vinden en niet kunnen wachten tot morgen, enjoy!

 7.   
  Ryan2000's avatar

  Morgen komt die als het goed is binnen en kan ik hem uitgebried gaan spelen! Kannie wachten!!! 😀

 8.   
  Jerry97's avatar

  Ik vind het echt heel moeilijk om niet te kijken, maar ik doe het lekker niet. Morgen komt hij binnen en ik heb al een weekendje vrij genomen van werk. Dus ik neem morgen al me spullen mee naar en vriend en ga daar 3 dagen lang black ops 3 doen. Heb er zin in!!!