Spelwereld Fallout 4 in 11 minuten te doorkruisen

Fallout 4 ligt bijna in de winkelrekken en het zal voor velen best pittig zijn om niet al meteen naar de diverse uitgelekte beelden te kijken. Het feit dat de game al in omloop is voor een selecte groep mensen, zorgt er tevens voor dat steeds meer details opduiken. Zo heeft iemand het idee gehad om te klokken hoe lang het duurt om de hele spelwereld van Fallout 4 te doorkruisen. Wat blijkt? Het kost je 11 minuten. Boeiend!

Redditor Laxcc en RedBeardedT toonden het via een YouTube-video aan, voor wie het bewijs wil zien. Inmiddels zijn de beelden gedwongen offline gehaald. Sommige gamers lijken het niet echt veel te vinden. Bedenk je echter goed hoeveel afstand je kunt afleggen als je 11 volle minuten continu in een vrijwel rechte lijn aan het lopen/rennen bent.

Trouwens: size doesn’t matter, toch? Het gaat om wat je op al die vierkante kilometers kunt doen. Of lijkt het jou ook wat klein? Laat het weten in de reacties!

Fallout 4 verschijnt volgende week voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Weeral details.. Ik zou het pas kunnen zeggen als ik hem speel. Ik laat het wel weten ๐Ÿ˜›

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Ik heb het idee dat Fallout 4 minder lege ruimte heeft dan fallout 3 dus zal wel prima zijn ๐Ÿ™‚

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ook had iemand opgemerkt dat in fallout 3 op laag level je minder vijanden tegen kwam en gebasseerd op waar je bent in de storyline je andere (sterkere) vijanden tegen kon komen. Ook is nu dat je op hoger difficulty je Legendary mobs tegen komt met Legendary gear

 4.   
  GENERAL_DS's avatar

  Skyrim kan in 14 minuten: https://www.youtube.com/watch?v=0oaFf2sAS68

  Maar dinsdag zullen we weten hoe groot de wereld voelt. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Speedredz's avatar

  (null)

 6.   
  Puddingboom's avatar

  Voor hetzelfde geld is er nog superveel ondergronds te zien // veel vaults en interiors.

  Ik weet niet of het mag anders delete iemand van de redactie het maar.

  De desbetreffende video : https://vimeo.com/144626633

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  Als ik ooit deze game koop, zou ik eerst aleen de sidequests doen ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  fromar123's avatar

  Ik hoop alleen niet dat het redelijk leeg blijkt te zijn, en dat er heel veel content via DLC wordt vrijgelaten. Ik zou liever geen abonnement beginnen voor Fallout

 9.   
  FireBallz's avatar

  Fallout 3 viel voor mij enorm tegen. Ik denk dat ik deze ook later pas ga oppakken, aangezien er nog meer mooie games uit gaan komen. die krijgen voorrang boven een gerenommeerde naam die mij bij het vorige deel zeker niet kon overtuigen.