DLC-personages Street Fighter 5 gelekt?

Zo goed als Capcom is in het ontwikkelen van fantastische vechtgames, zo slecht is het in het bewaren van geheimen. Vorige maand lekte de releasedatum van Street Fighter 5 al vroegtijdig uit en nu zijn ook de DLC-personages op straat komen te liggen.

Leden van het Shoryuken-forum hebben de bestanden van de Street Fighter 5 beta doorzocht en ontdekten daarin audiobestanden voor karakters die standaard niet in de game zitten. Het gaat hier om Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Juri en Urien. Dit zijn in totaal zes personages en niet geheel toevallig maakte Capcom eerder al bekend dat het na de release zes nieuwe personages aan Street Fighter 5 zal toevoegen via DLC.

Deze personages kennen we uit eerdere Street Fighter-games. Check afbeeldingen van respectievelijk Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Juri en Urien hieronder.

[SCREENSHOTS]
In de beta-bestanden werd ook audio gevonden van een karakter genaamd “Fan”. Mogelijk is dit een nieuw, nog niet onthuld personage dat wel standaard meegeleverd wordt.

Capcom maakte eerder al bekend dat de DLC-karakters gratis vrij te spelen zijn. Door de game te spelen verdien je namelijk Fight Money en met dit in-game geld kun de DLC-personages vrijspelen. Mocht je hier geen zin in hebben, dan kun je ze ook met echte knaken aanschaffen.

  1.   
    evilmase's avatar

    zover ik weet zou capcom geen betaalde dlc uitbrengen voor SFv….