Laatste update van DriveClub voegt de privélobby’s toe

Eerder lieten wij al weten dat DriveClub privé multiplayer-lobby’s zou krijgen. Die dag is nu gekomen. De update voor DriveClub is uitgebracht en voegt naast de privélobby’s eigenlijk nog veel meer toe.

In deze privélobby’s zullen er een flink aantal opties beschikbaar zijn voor de spelers. Ontwikkelaar Evolution liet weten:

There will be a wide variety of customisable options and modifiers for things like grid position, penalties, vehicle collisions, drafting, gear changes, camera perspective, and more.
Evolution liet ook weten dat de level-cap verhoogd is van 50 naar 55, samen met een speciale prijs die je kunt winnen als je dat level bereikt. Levels voor de elitebestuurders zijn nu tussen de 76 en 80. Voor de minder ervaren spelers is er nu ook een break-assist, wat maakt het wat makkelijker maakt bij te blijven met de rest.

Naast al deze nieuwe dingen, komen er binnenkort ook nog nieuwe auto’s en tours aan. Uiteraard is onlangs ook DriveClub Bikes uitgekomen en Evolution liet weten dat er ook al nieuwe motoren in de planning staan. Voor de race-fanaten op PlayStation 4 lijkt het bijna Sinterklaas…

  1.   
    bram2005's avatar

    Jammer dat ik geen PS4 heb wel vette game dus dit lijkt me een fijne toevoeging