Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Microsoft Surface Pro 3 | GamersNET Gear

Deze week behandelen Tom en Peter de Microsoft Surface Pro 3 in GamersNET Gear! Hoe komt deze laptop / tablet uit de bus? Je ziet het hier…

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik wil teken tutorials van Tom! 😀

 2.   
  3333/3333's avatar

  Op de hoge prijs wijzen en vervolgens Apple noemen is natuurlijk wel de ultieme ironie.

 3.   
  mheiden21's avatar

  Ziet er mooi uit maar voor die prijs kan je beter een laptop of desktop nemen. 1600 euro is een hoop geld.

 4.   
  morkop006's avatar

  Erik Rommel schreef, "Op de hoge prijs wijzen en vervolgens Apple noemen is natuurlijk wel de ultieme ironie. "

  Ja vond hem ook wel leuk :P. Daarnaast vond ik de uitspraak: ms doet apple na ook wel vermakelijk. Als je een tablet op de markt brengt die gebruik maakt van apps kopieer je apple??? (daarnaast heeft apple het idee apps niet uitgevonden…). Ms doet juist iets nieuws, een x86 processor op een tablet waardoor je gewoon pc software kan draaien. Lijkt met erg nice, maar de prijs is nog veel te hoog.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Vet ding, als ik mijn kont zou afvegen met 100 euro briefjes had ik er gelijk een gekocht.

 6.   
  Musicman88's avatar

  morkop006″][quote=”Erik Rommel schreef, "Op de hoge prijs wijzen en vervolgens Apple noemen is natuurlijk wel de ultieme ironie. "

  Ja vond hem ook wel leuk :P. Daarnaast vond ik de uitspraak: ms doet apple na ook wel vermakelijk. Als je een tablet op de markt brengt die gebruik maakt van apps kopieer je apple??? (daarnaast heeft apple het idee apps niet uitgevonden…). Ms doet juist iets nieuws, een x86 processor op een tablet waardoor je gewoon pc software kan draaien. Lijkt met erg nice, maar de prijs is nog veel te hoog.[/quote]
  ^^Hier wordt alles genoemd wat er te noemen valt….enne Peter, wordt nou aub geen Apple fanboy

  Maar vergelijk dit dan ook niet met een tablet (en ja het heet een tablet, niet alle tablets zijn iPad’s aub! ), dit is een tablet EN een laptop/pc ineen! Dat mag dan ook wel een stuk meer kosten. Je hebt alleen niet de opslagruimte erop zoals je bij een pc hebt, maar het lijkt mij dat ze alles liever in de cloud willen hebben in de toekomst, dan nog bij jezelf op het systeem.

 7.   
  PSPfreaky's avatar

  Mocht ik 2000 euro van Sinterklaas krijgen, dan zou ik het persoonlijk besteden aan een echte game PC. Rond de 1500 euro voor een tablet vind ik gewoon teveel. Zelf zou ik niet meer dan 300 of 350 euro willen uitgeven voor een tablet, ook als ie meer kan dan dat.

  Daarnaast heeft Apple heel vaak ideeën van anderen gestolen of gebruikt 😉

 8.   
  Tom's avatar

  De Surface Pro 3 is wel meer laptop dan tablet. Draait vrijwel alle (werk)programma’s, kan nog aardig presteren en is niet gebonden aan enkel apps of widgets.

  Hoewel dat een hoopvolle toekomst voor de tablet-wereld is, is dit product natuurlijk niet te vergelijken met een Android tablet of een iPad. Naast een touchscreen en het platte uiterlijk komt het gebruik van de Surface gewoon niet overeen met een tablet-ervaring, en dat is juist wat ik toejuich.

  Maar inderdaad, de prijscategorie zal voor velen toch te hoog gegrepen zijn. Daarom moet deze markt eerst gepenetreerd worden, vervolgens uitgewoond door meer fabrikanten die grofweg hetzelfde idee willen overbrengen. Beetje concurrentie zou de prijs in ieder geval ten goede komen.

 9.   
  TinusGN's avatar

  Voor 500 euro ofzo heb je een i7 voor 300 euro een te gekke video kaart, en nog 800 euro voor moederbord, koeling, kast, en andere afronding! Een te gekke game pc! Nah, ik koop liever een tablet/pc

 10.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Hij is wel vet!

 11.   
  Glenn Lambrix's avatar

  razend cool en razend duur.

 12.   
  SjompeSjonnie's avatar

  Toevallig heb ik net zo’n ding! Ze zijn wel heel vet.

  Opmerking though: de type cover zit er niet bij en kost nog eens 140 euro :|. Ook is de blauwe knop (nog) niet programmeerbaar, maar wat dit in overeenkomst heeft met de gaming community: het is op pc en dus te modificeren. Er is dus wel een programma voor, al ben ik de naam vergeten. Zelf gebruik ik hem namelijk wel voor onenote ivm de geweldige handigheid die geschreven notities op de pc hebben brengt <3

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik vind er niks aan een tablet njet voor mij simpel zijn, gewoon effe app openen voor het nieuws enzo.

  Ik heb een Windows tablet gehad en werd er helemaal gek van, je zit met de maandelijks updates/virusscanner/schijfopruiming enzo dat is veel te uitgebreid voor een tablet vind ik.

 14.   
  Bram_M99's avatar

  Lijkt me wel een mooi ding maar ik koop dan liever of een tablet of een laptop, en de prijs gaat mij veel te ver…

 15.   
  PaNNa's avatar

  Ik ben niet zo te vinden voor tablets maar dit is wel een vet ding, vooral voor “werk” omdat het redelijk multi-functioneel is. Maar wel aan de prijzige kant.

 16.   
  segin's avatar

  Tom schreef, "De Surface Pro 3 is wel meer laptop dan tablet. Draait vrijwel alle (werk)programma’s, kan nog aardig presteren en is niet gebonden aan enkel apps of widgets.
  Hoewel dat een hoopvolle toekomst voor de tablet-wereld is, is dit product natuurlijk niet te vergelijken met een Android tablet of een iPad. Naast een touchscreen en het platte uiterlijk komt het gebruik van de Surface gewoon niet overeen met een tablet-ervaring, en dat is juist wat ik toejuich.
  Maar inderdaad, de prijscategorie zal voor velen toch te hoog gegrepen zijn. Daarom moet deze markt eerst gepenetreerd worden, vervolgens uitgewoond door meer fabrikanten die grofweg hetzelfde idee willen overbrengen. Beetje concurrentie zou de prijs in ieder geval ten goede komen."

  Leuk items, jongens! Je enthousiasme is niet geheel misplaatst, Tom. Deze categorie van computers heeft zeker een toekomst. De Surface Pro-lijn is inderdaad niet te vergelijken met de huidige iPads en Android-tablets, maar inmiddels hebben beide bedrijven al een tegenhanger gepresenteerd in de vorm van de iPad Pro en de Pixel C. De iPad Pro draait weliswaar nog wel iOS, maar heeft meer desktop-functies gekregen en ook een stylus en toetsenbord. De Pixel C lijkt op het eerste gezicht op een tablet, maar maakt niet voor niets deel uit van de Pixel-familie en dus niet de Nexus-familie (voor Google haar mobiele apparaten).

  Apple en Google zijn er dus ook van overtuigd dat een product als de Surface Pro een toekomst heeft. Het is goed om te zien dat Microsoft hiermee als eerste was. Ze zijn de laatste tijd sowieso goed bezig en innoveren een hoop.