Onthulling eerste honderd Xbox One backwards compatibility-games op 9 november

Microsoft brengt Xbox 360-games naar de Xbox One via backwards compatibility en Phil Spencer maakte via Twitter bekend dat de lijst met de eerste honderd titels binnenkort onthuld zal worden.

Op 9 november wordt deze lijst op het internet gezet met dus honderd Xbox 360-games die speelbaar worden op de Xbox One. Aaron Greenberg van Microsoft zegt daarnaast dat er nog tientallen miljoenen Xbox 360-bezitters graag een Xbox One willen halen, en dat backwards compatibility één van de features is die ze over de streep zal trekken.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Wat zullen de 2e hands prijzen ineens stijgen!

  2.   
    Sa.'s avatar

    Heaaaaa heaaaa, ik ga helemaal dat preview programma in voor die games, releasen ze ze pas vlak voor de public release… Sjonge sjonge wat een kut bedrijf is et ook,

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    En de multiplayer servers van oude cod games kunnen ook misschien weer wat voller lopen 😉

  4.   
    Mjolnir's avatar

    Ik was toevallig net aan het zoeken, dat scheelt weer energie

  5.   
    PaNNa's avatar

    Ben nieuwsgierig naar de titels die er zullen tussen zitten.

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Waarschijnlijk alle COD’s. Dan blijven er nog 8 andere games over 😛 😛

  7.   
    Noice!'s avatar

    sdfl schreef, "Heaaaaa heaaaa, ik ga helemaal dat preview programma in voor die games, releasen ze ze pas vlak voor de public release… Sjonge sjonge wat een kut bedrijf is et ook,"

    Niet normaal he! Dat ze dat niet even eerder doen dan. Weten ze bij dat kut bedrijf niet dat jij ooit member van de maand was hier? Mongolen zeg.