Ruim vijftig games bevestigd voor PlayStation VR

Zal de PlayStation VR zijn geld waard zijn? Om die vraag te beantwoorden, is het natuurlijk belangrijk of er ook daadwerkelijk games voor gaan verschijnen. Gelukkig zit het daar wel goed mee. Op Reddit is namelijk een lijst verschenen met games die PlayStation VR zullen ondersteunen, die op dit moment al ruim vijftig titels bevat!

De lijst is echter nog niet af en uiteraard zijn er waarschijnlijk ook nog PlayStation VR-games die nog niet zijn aangekondigd. Wel staat er aantal demo’s in de lijst en het is niet duidelijk of die zich allemaal ook zullen ontwikkelen tot volledige games.

Wat het aantal games betreft zit het dus wel goed met PlayStation VR. Natuurlijk is kwantiteit niet gelijk aan kwaliteit, maar zonder games heb je natuurlijk niets aan een Virtual Reality-headset voor je PlayStation 4.

De release van PlayStation VR staat gepland in het eerste halfjaar van 2016.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Leuk voor de mensen die VR graag gebruikt zien worden op een simpele, doch creatieve manier: https://m.youtube.com/watch?v=wQ8fj8gdBSE

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zal mij gaan benieuwen welke spellen allemaal gaan worden.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Idem hier , ook hoop ik of het dan ook overtuigend genoeg overkomt om het in de toekomst misschien aan te schaffen.

  4.   
    Speedredz's avatar

    Ik hoop dat gta 5 erbij zit

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Er zitten in lijstje toch wel paar bekende tussen, maar dead of alive nee joh hoe moet ik me dat voorstellen met zn bril haha