Date een draak in Angels with Scaly Wings

Als je nog niet klaar bent met het ervaren van sodomie na Hatoful Boyfriend, dan is het nu tijd om je postzegelverzameling te laten zien aan je favoriete draak. Tja, want wie wil er nou niet een kopje koffie drinken met een gevleugelde geschubde gigant? De dating sim draagt de naam Angels with Scaly Wings en bevat vijf chapters, elf endings en vier potentiële partners.

Een jaar geleden werd al gepoogd op Indiegogo voldoende geld op te halen voor de game die toen eenvoudigweg bekend stond als Dragon Dating Simulator. Dat lukte destijds niet, maar de ontwikkelaars hebben het een week geleden nogmaals geprobeerd, ditmaal met succes. Vanaf december kunnen we aan de slag met draken daten. Doe het wel veilig hè?

[SCREENSHOTS]

Meer Angels with Scaly Wings

  1.   
    Overload14's avatar

    Dus hier kunnen we binnenkort een uitgebreide review van verwachten?

  2.   
    Downzilla's avatar

    Holy shit, nice! Nu hoef ik geen papieren vleugels meer op mijn huishagedis te plakken.

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Hoeveel kost het? Maximaal €35 hoor.

  4.   
    TinusGN's avatar

    Noem t dan eerder “How to fuck a dragon”

  5.   
    King of Heroes's avatar

    Euhm… Iemand interesse? Ik toch zeker niet. 😳

  6.   
    Mjolnir's avatar

    Wat is het toch met die date-simulators. Toegegeven, iedereen heeft recht op zijn fetish en dit is er wel een waar je moeilijk in de realiteit naar kan streven (corrigeer me als ik verkeerd zit hoor, ben niet heel bekend in het draken circuit). Levert het niet gewoon meer rendement op om de rest in het grafisch overtuigende real-life te doen? Met 3D enhancement en gladde interface?