Square Enix komt met korting-weekend; o.a. Tomb Raider en Life is Strange afgeprijsd

Just Cause 2 voor nog geen vijf euro, fikse korting op een complete Hitman-bundel of de Definitive Edition van Sleeping Dogs voor een tientje: het is duidelijk ‘The End of the World’ sale in de Square Enix Store. Misschien vergaat de wereld wel deze Halloween, dus Square laat ons tenminste in goedkoop plezier ten ondergaan.


Ook het recent afgeronde Life is Strange koop je dit weekend met 25% korting. De complete bundel aan aflevering kost daarmee nog 14,99 euro, wat neerkomt op een kleine drie euro per aflevering. En dat is het zeker waard, als je onze laatste Life is Strange review mag geloven.

Als je in één klap alles van ontwikkelaar Eidos binnen wilt halen, dan zit je dit weekend ook goed. De complete Eidos Anthology kost normaliter een goede 219,99 euro, maar is nu afgeprijsd tot een enorme bundel van 43,99 euro. Uiteraard zijn er tal van andere losse games en bundels tegen een schappelijk prijsje binnen te halen, maar hiermee slag je zeker de grootst mogelijk slag van dit weekend.

Kijk gerust verder wat The End of the World Sale nog meer te bieden heeft. Het gros van de titels die je daar aanschaft, worden via Steam weer verzilverd en aan je collectie toegevoegd.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Over Hitman gesproken: Komt de nieuwe trailer nog op de site?

 2.   
  FireBallz's avatar

  ben geen PC Gamer. Wel leuke aanbiedingen, ik zou als ik Just Cause 2 nog niet gespeeld zou hebben, die meteen als 1e kopen, daar heb ik me al ruim 10 uur in vermaakt en vermaak me nog steeds erin, al hoewel ik wel moet zeggen dat ik het langzamerhand wel genoeg vind geweest. Dat is ook goed, want Just Cause 3 komt over niet al te lange tijd uit.

 3.   
  ChrisBoers's avatar

  Alleen maar de PC games, geen enkele PS4, PS3 of Vita titel (en ws ook geen XBox, maar heb ik niet gechecked)
  Tja, aan PC games is toch geen droog brood te verdienen…