Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat willen wij zien in een nieuwe Assassin’s Creed? | Top 5

Welke setting willen wij zien in een nieuwe Assassin’s Creed? De redactie heeft samen gezeten en kwam tot deze Top 5!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Just two words Peter, Just two words…*Tromgeroffel*.. Feudal Japan!!!

    Make it happen Ubisoft!! 馃槬

  2.   
    Sa.'s avatar

    Fudal Japan, dat is het enige wat ik wil. Fudal… motherfucking… Japan. Brute combat met katana’s en heerlijke ninja-achtige stealth! 馃槈

  3.   
    assassinkarsten's avatar

    ancient Rome/egypt

  4.   
    3333/3333's avatar

    *In de 1e wereld oorlog zijn ook hele steden met de grond gelijk gemaakt. 馃槈

    Zal nooit een AC game aanraken, maar de 1e wereld oorlog lijkt me echt een vette setting. De allereerste moderne oorlog, er valt zoveel meer uit te halen dan enkel die loopgraven.

  5.   
    Flippow's avatar

    Terug naar de middeleeuwen of het oude egypte

  6.   
    bartofzo's avatar

    Mij lijkt Japan niet echt een heel leuke setting voor Assassin’s Creed. De Assassin’s zijn geen ninja’s ofzo. 馃槢 Terug naar de middeleeuwen lijkt mij dan weer wel heel vet!

  7.   
    Papachico's avatar

    Japan en Egypt. Doe dit nou maar Ubisoft en stop aub met parijs en londen enzo. Wat een kut settings.

  8.   
    Vinstaro's avatar

    Als het maar niet later in de tijdlijn word dan Unity, en de middeleeuwse sfeer te proeven valt koop ik het en speel het vol euforie.
    En als ik de bepaalende factor bij een van de studio’s zal zijn, zou ik het oude Egypte een hele interessante setting vinden , of gewoon weer al la Assassin’s Creed 1, terug naar de duistere middeleeuwen sfeer.
    Syndicate laat ik daarom voor nu links liggen gewoonweg omdat de hele sfeer die ze hier cre毛ren simpelweg mij niet aanspreekt.
    Unity staat alleen daarom al op mijn top van het gehele AC franchise samen met Brotherhood, gevolgd door AC 2 en 3.
    Deel 1 was geweldig toen het uit kwam maar de navolgende delen overtreffen mits door het langzaam uitbreidende mechanisme en de versnellende speelstijl, klimmen etc, waardoor deel 1 niet verder komt dan een super herinnering die echt weer iets nieuws neer probeerde en heeft gezet.

  9.   
    Basman01's avatar

    ik ben het zelf grotendeels eens met deze top 5, ik zou enkel Japan lager zetten en De middeleeuwen veel hoger. Er valt immers veel te doen. denk aan een Assasin die William Wallace help tegen het veel eisende Engeland. Of een (wat al gezegd is) nieuwe kruistocht. Iets wat mij ook vet lijkt is Rome, Samen(of tegen) Julias Ceasar vechten. man de mogelijk heden zijn eindeloos…

    PS zoals volgens mij meerdere, ik zou Ubi aanraden te stoppen met de jaarlijkse releases en maak Assasins Creed weer speciaal.

    Bedankt voor het lezen en goedenavond 8)

  10.   
    Pim Huberts's avatar

    (null)

  11.   
    Puddingboom's avatar

    middeleeuwen inderdaad of ancient rome zoals assassinkarsten al zei lijkt me echt vet!
    vet gemaakt trouwens 馃檮 !

  12.   
    CQDerik's avatar

    terug naar de middeleeuwen of 1e of 2de wereldoorlog!

  13.   
    DutchACfreak's avatar

    Alle 5 lijken mij leuke ac settings, ik zou wel weer graag richting middeleeuwen gaan toch de leukste setting vind ik ^^

    Ik kan in iedergeval niet wachten tot we weer iets te horen krijgen over een nieuwe ac 馃槼

  14.   
    Downzilla's avatar

    Oud rome is idd een goed idee.

  15.   
    Lashrom's avatar

    Assassins Creed past meer bij de setting in Egypte dan in Japan. Het is denk ik best wel moeilijk om naar Japan te gaan en de Assassins Creed elementen te behouden. Ik ben bang dat het meer op een ninja gaat lijken dan op een Assassin. Egypte zou veel logischer zijn en kan veel meer connecties maken met de Tempeliers van de vorige delen.

  16.   
    NL Joeri NL's avatar

    Wat is een assassins uiterlijk dan? Ik denk juist dat een ninja een prima assassin kan zijn… dan is het juist een keer totaal wat anders! en je kunt er een geweldig verhaal van maken

  17.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Lashrom schreef, "Assassins Creed past meer bij de setting in Egypte dan in Japan. Het is denk ik best wel moeilijk om naar Japan te gaan en de Assassins Creed elementen te behouden. Ik ben bang dat het meer op een ninja gaat lijken dan op een Assassin. Egypte zou veel logischer zijn en kan veel meer connecties maken met de Tempeliers van de vorige delen. "

    Ninja is een assassin face palm! Enigste wat je kan veranderen dat zijn mond is bedekt met een mondkapje de rest mag wel zelfde zijn. Alleen de pak meer een kimono stijl maken. Grootste gedeelte van de vechtstijl van de Assassins Creed komt juist uit Azie met hidden blades en aanval van uit hoge plekken. Observeren van boven.

  18.   
    Iweddewi's avatar

    Nederland tijdens de gouden eeuw….

  19.   
    Noice!'s avatar

    Zuid(elijk) Afrika!

    Helaas spelen te weinig games zich hier af terwijl er zo veel potentie is. Zo droom ik al jaren over een RTS met Afrikaanse stammen. Maar AC zou er ook goed passen: denk aan de kolonisatie en slavernij, maar ook aan de Boerenoorlogen. Of een verhaal waarin je Shaka Zulu tegenkomt en tegen of met hem vecht.

    Ideale setting ook voor Ubi, hebben ze meteen hun “kleur quotum” gehaald zonder heel stuntelig wat negers in het feudale Japan te moeten zetten 馃榾

  20.   
    Daniel Z's avatar

    Eigenlijk vind ik van deze Top 5 alleen de Middeleeuwen interessant. Daarbuiten zou ik graag meer van Europa zien, of een setting in de tijd van de Vikingen. Het is wel duidelijk, in de Middeleeuwen blijven zou ik fantastisch vinden en daar kan nog ontzettend veel mee.

  21.   
    Moodey's avatar

    The saboteur was een soort van AC in de 2e wereldoorlog

  22.   
    MikeGevers's avatar

    Ik blijf voor het oude Rome. Hoe vet zou het zijn om Julius Caesar om te leggen? En sowieso: de honderd jaar v贸贸r die moord waren behoorlijk gewelddadig, dus het zou een fantastische setting zijn voor AC. En omdat het best lang geleden is, zijn er ook nogal wat dingen die we niet met zekerheid weten. Dat laat dan weer ruimte voor complottheorie毛n, wat dan weer epische verhalen kan opleveren, zonder dat er mensen gaan zeiken over historische correctheid. (En ik spreek als historicus, dus ik mag zeggen dat games historisch incorrect mogen zijn 馃槢 )

  23.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Natuurlijk zou ik een AC in feodaal Japan het vetst vinden maar terug naar de setting van de eerste Assassin’s Creed of misschien zelfs ietsjes verder terug de tijd in zou ook niet verkeerd zijn. Assassin’s Creed is me iets te modern geworden

  24.   
    Kamelot2's avatar

    Ze moeten gewoon een groot open wereld maken, maar dan in middeleeuwse tijd en dat je naar meerdere landen zou kunnen. Per paard, of boot. lijkt mij wel super vet.

  25.   
    mattioza's avatar

    Gewoon doorvoeren, lijkt me! 馃榾

  26.   
    Fiscus's avatar

    Zal waarschijnlijk nooit gebeuren maar hoop dat Assassin’s Creed naar Nederland gaat. In de gouden eeuw. Met de VOC. Waarom staat dit niet in de top vijf?

  27.   
    RikZonderC's avatar

    Helemaal mee eens. Meet heb ik niet te zeggen 馃槅

  28.   
    AtomicDogg's avatar

    Goede top 5, en ik zie het nog wel gebeuren dat alle 5 de settings langskomen.

  29.   
    JustDennisGames's avatar

    Ik stem voor WW2 omdat ik denk dat die er ook snel gaat aankomen. Voornamelijk omdat ik denk dat Ubisoft het WW2 gedeelde als hint heeft gedaan. Ook lijkt het me heel gaaf.

  30.   
    Vinstaro's avatar
  31.   
    Vinstaro's avatar

    Excuses voor 3e zelfde post.

  32.   
    420blazeit's avatar

    Daniel Z schreef, "Eigenlijk vind ik van deze Top 5 alleen de Middeleeuwen interessant. Daarbuiten zou ik graag meer van Europa zien, of een setting in de tijd van de Vikingen. Het is wel duidelijk, in de Middeleeuwen blijven zou ik fantastisch vinden en daar kan nog ontzettend veel mee."

    Vikingen werkt toch niet, het grootste qua gebouw wat hun hadden waren van die long houses. Voor de rest alleen maar natuur. Wat wel vet zou zijn is een soort AC4 style, maar dan met vikingen, steden plunderen e.d.

    Zelf lijkt het oude rome me perfect voor een assassins creed game. Zeker rond de tijd van de transformatie van republiek tot keizerrijk is er enorm veel gebeurd wat mooi in een ac game past (zoals bijvoorbeeld de moord op ceasar).

  33.   
    FireBallz's avatar

    Alle 5 de Settings lijken me geweldig, zeker in Egypte en Japan. Ik dacht zelf aan de Prehistorie, maar ook die gameplay zou repitief kunnen worden. Mij lijkt bijvoorbeeld een Indianenstam geweldig, als het goed uitgewerkt word. ik vond de Indiana-gameplay van Assassin’s Creed III wel erg matig en zonder diepgang.

  34.   
    Musicman88's avatar

    Egypte is echt een heel tof idee, Japan blijft natuurlijk opperfavoriet en terug naar de middeleeuwen lijkt me echt geweldig.

    Maar wat ik ook nog heel graag zou zien is meer van de kolonisatie van Amerika (aka terug naar Connor & Edward Kenway tijd)! Met je schip van stad tot stad aan de kust, maar ook met paard (en wagen?) naar de steden verder land inwaarts. Dat is echt een supervette periode geweest, waar nog zoveel meer uit te halen is dan wat we in AC 3 en 4 hebben gezien. Rogue kan ik nog niet over oordelen, die heb ik nog niet kunnen spelen, maar het lijkt mij dat er veel meer uit dat tijdperk te halen valt. 馃榾

  35.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Aangezien de franchise elk jaar weer verder in de tijd gaat verwacht ik komend jaar een Assassin’s Creed game dat zich af speelt tussen 1900 en 1950, wellicht de Tweede Wereldoorlog vanuit Japan. Aangezien Japan de oorlog destijds verklaarde aan Amerika. Hoe vet het ook is om als Assassin Pearl Harbor en de ontploffing van Hiroshima mee te maken!