Nuka Cola Quantum verkrijgbaar in Amerika

Na sokken, bier, een Artwork Book, en zelfs een heus album met LP’s, is daar nu dan ook echte Nuka Cola Quantum! Volgens een tweet van het officiële account van de game zal het drankje binnenkort verkocht gaan worden.

Helaas is het lichtgevende drankje, net als alle toffe dingen, alleen in Amerika verkrijgbaar. Winkelketen Target zal het Fallout-vloeistof op de releasedatum van de game, 10 november, gaan verkopen. Hoelang het verkocht zal worden, en of het limited edition is, is nog niet bekend.

 1.   
  Leon's avatar

  Dat ziet er wel erg chemisch uit. Zou me niets verbazen als over een paar jaar blijkt dat je hier inderdaad bepaalde ziektes van krijgt 😛

 2.   
  Flapjack's avatar

  Leon schreef, "Dat ziet er wel erg chemisch uit. Zou me niets verbazen als over een paar jaar blijkt dat je hier inderdaad bepaalde ziektes van krijgt :P"

  RADS +30

 3.   
  jelte23's avatar

  Vet, maar altijd is het weer America only dat is wel jammer

 4.   
  Sa.'s avatar

  Waarschijnlijk te chemisch voor Europese wetgeving :p Wel vet!

 5.   
  3333/3333's avatar

  Haha, is gewoon kleurstof net als in cola en sinas, geen accuzuur ofzo.

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik ga zelf eens navraag doen bij de Jamin.

  Die winkel heeft ook echt alles op het gebied van Amerikaanse & Japanse dranken en lekkernijen die niet jn andere winkels te verkrijgen zijn.

 7.   
  nivlem's avatar

  ziet er lekker uit, doet me denken aan gazeuse 🙂

 8.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Je wordt er toch geen Ghoul van he 😆

 9.   
  Tom's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik ga zelf eens navraag doen bij de Jamin.
  Die winkel heeft ook echt alles op het gebied van Amerikaanse & Japanse dranken en lekkernijen die niet jn andere winkels te verkrijgen zijn."

  Dat doen ze pas sinds een tijdje daar, vooral in navolging van andere winkels die al langer overzees snoep en dergelijke aanbieden. In veel Aziatische toko’s vind je hetzelfde goed, voor lagere prijzen. 🙂

 10.   
  PSPfreaky's avatar

  Leon schreef, "Dat ziet er wel erg chemisch uit. Zou me niets verbazen als over een paar jaar blijkt dat je hier inderdaad bepaalde ziektes van krijgt :P"

  Vroeger hadden we hier ook blauwe cola, vooral rond de feestdagen. Het was niet overal te koop. Zo had je dat in Zuid-Holland niet, maar in Noord-brabant wel. Het was iets donkerder dan dit, maar het zag er zeker niet gezond uit!