Battlefield 4: Community Operations-update nu beschikbaar; patch notes 30 pagina’s lang

De Community Operations DLC voor Battlefield 4 is nu beschikbaar. Via een update kun je dit DLC-pakket, dat een compleet nieuwe map bevat, volledig gratis downloaden.

Eerder berichtten we al over Operation Outbreak, een map die volledig in samenwerking met de community ontwikkeld is. Daarnaast introduceert de Community Operations DLC het machinegeweer M60-ULT, een speciale Battle Pickup-variant van de M60.

De update voegt tevens een waslijst aan verbeteringen en vernieuwingen door. Het document met alle patch notes telt 30 pagina’s en is te vinden op EA’s website.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Super tof dat ze nog updates geven en sowieso omdat hij gratis is.

 2.   
  Eggie124's avatar

  Heel goed inderdaad, ik snap het ergens wel. Hardline is niet aangeslagen, en aangezien er op zen vroegst volgend jaar een nieuwe battlefield komt, moeten ze toch de spelers binnen boord houden. De concurrentie brengt immers elk jaar een deel uit wat blind gekocht wordt.

 3.   
  Overload14's avatar

  Om eerlijk te zijn vind ik die nieuwe map maar wat teleurstellend. Ik had liever iets a la Karkand gezien maar ja we mogen niet echt klagen want ze zijn nog bezig met een map van BF2 opnieuw te maken evenals Noshar Canals van BF3

 4.   
  noah81's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Om eerlijk te zijn vind ik die nieuwe map maar wat teleurstellend. Ik had liever iets a la Karkand gezien maar ja we mogen niet echt klagen want ze zijn nog bezig met een map van BF2 opnieuw te maken evenals Noshar Canals van BF3"

  Volgens mij zijn ze met nog veel meer bezig.
  Poosje terug kon je stemmen welke map van elke bf game die uitgekomen is je graag terug wilt zien. Dus er komen nog aardig wat mappen.
  Ik hoop zo op grand bazaar van bf3.
  Strax ff deze nieuwe map proberen, ben erg benieuwd.

 5.   
  defjam's avatar

  Dragon valley uit bf 2 wordt de nieuwe map. Is al in een ver stadium op de CTE